Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 6 juli 2020

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Michielsbad en Maanhoevebad weer open vanaf 1 juli

Michielsbad en Maanhoevebad weer open vanaf 1 juli
Op woensdag 1 juli mogen de zwembaden weer de deuren openen na een verplichte sluiting wegens het Covid-19-virus. Ook in het Michielsbad en Maanhoevebad kunt u weer komen zwemmen. Het aantal zwemmers is beperkt en u moet vooraf reserveren.
Lees verder

Michielsbad en Maanhoevebad weer open vanaf 1 juli
Op woensdag 1 juli mogen de zwembaden weer de deuren openen na een verplichte sluiting wegens het Covid-19-virus. Ook in het Michielsbad en Maanhoevebad kunt u weer komen zwemmen. Het aantal zwemmers is beperkt en u moet vooraf reserveren.
Lees verder

Gebruik uw skwinkelhierbon bij ruim honderd handelaars
Vanaf woensdag 1 juli kunt u uw skwinkelhierbon verzilveren bij de handelaars, horeca of ondernemers in onze gemeente. Ieder gezin in onze gemeente kreeg een skwinkelhierbon begin juni in de brievenbus. Meer dan honderd handelszaken aanvaarden de bon.
Lees verder

Nieuw wegdek en eindelijk riolering voor Vossevelden
Op maandag 29 juni zijn de wegenis- en rioleringswerken in Vossevelden gestart. De straat had nog geen riolering, maar daar komt nu verandering in. Wanneer alle buizen in de grond zitten, komt er bovengronds een nieuwe wegverharding.
Lees verder

Bekendmaking retributiereglement gemeentescholen van 1 juli 2020 tot en met 30 juni 2021
Het besluit van de gemeenteraad genomen in zitting van 22 juni 2020 betreffende de retributiereglement op de gemeentescholen wordt ter kennis gebracht aan de bevolking via publicatie op de website, vanaf 30 juni 2020.
Lees verder

Woonwinkel wordt Stekr
IGEMO en Sint-Katelijne-Waver lanceerden samen met de gemeenten Berlaar, Bonheiden, Bornem, Duffel, Lier, Putte, Puurs-Sint-Amands en Willebroek 'Stekr'. Het bundelt de bestaande dienstverleningen van de Woonwinkel, het Woonloket en het Energiehuis
Lees verder

Bekendmaking coronamaatregelen - Schorsing van de concessievergoedingen en (handels)huur tijdens de sluitingsperiode omwille van de coronacrisis
Het besluit van de gemeenteraad genomen in zitting van 22 juni 2020 betreffende schorsing van de concessievergoeding en (handels)huur tijdens de sluitingsperiode omwille van de coronacrisis wordt ter kennis gebracht aan de bevolking via publicatie op de website, vanaf 30 juni 2020.
Lees verder

Bekendmaking belasting op bouwen, verbouwen en herbouwen van 1 juli 2020 tot en met 31 december 2025
Het besluit van de gemeenteraad genomen in zitting van 22 juni 2020 betreffende de belasting op bouwen, verbouwen en herbouwen wordt ter kennis gebracht aan de bevolking via publicatie op de website, vanaf 30 juni 2020.
Lees verder

Bekendmaking beleidsrapportering gemeente en OCMW - Jaarrekening 2019 - Vaststelling
Het besluit van de gemeenteraad genomen in zitting van 22 juni 2020 betreffende de vaststelling van de jaarrekening 2019 van de gemeente en het OCMW wordt ter kennis gebracht aan de bevolking via publicatie op de website, vanaf 30 juni 2020.
Lees verder

Bekendmaking beleidsrapportering AGB - Jaarrekening 2019 - Advies
Het besluit van de gemeenteraad genomen in zitting van 22 juni 2020 betreffende het advies van de jaarrekening 2019 van het AGB wordt ter kennis gebracht aan de bevolking via publicatie op de website, vanaf 30 juni 2020.
Lees verder

Bekendmaking actualisering reglement klachtenbehandeling en samenwerkingsovereenkomst met de Vlaamse Ombudsdienst
Het besluit van de gemeenteraad genomen in zitting van 22 juni 2020 betreffende de actualisering van het reglement klachtenbehandeling en de samenwerkingsovereenkomst met de Vlaamse Ombudsdienst wordt ter kennis gebracht aan de bevolking via publicatie op de website, vanaf 30 juni 2020.
Lees verder

Bekendmaking gebruiksreglement verhuur gemeentelijke infrastructuur
Het besluit van de gemeenteraad genomen in zitting van 22 juni 2020 betreffende het gebruiksreglement voor de verhuur van gemeentelijke infrastructuur wordt ter kennis gebracht aan de bevolking via publicatie op de website, vanaf 30 juni 2020.
Lees verder

Wilt u graag een telefoontje van ons?
Tijdens de coronacrisis werd er in onze gemeente beslist om onze oudere inwoners te contacteren om te horen of alles in orde was, of er specifieke noden waren, of soms gewoon voor een deugddoende babbel. Wilt u graag bij gelijkaardige situaties gecontacteerd worden? Bezorg ons dan uw telefoonnummer!
Lees verder

OV/2020/108 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het isoleren en afwerken van gevels van een halfopen eengezinswoning-Ekelenhoek 12-Jeroen Bastaens
Lees verder

OV/2020/157/ME - Bekendmaking melding voor het plaatsen van een bronbemaling - Clemenceaustraat 74 - DCA nv
Lees verder

OV/2020/116 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het wijzigen van ramen in de voorgevel - Mechelsesteenweg 109 - Wilfried Verelst
Lees verder

OV/2020/107 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het slopen van een gesloten eengezinswoning en bouwen van een gesloten meergezinswoning - Lemanstraat 48 - Marc Veekemans
Lees verder

OV/2020/118 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het wijzigen van de inplanting van de garage - Zorgvliet 40 - Armine Vahanyan en Arajik Galstyan
Lees verder

OV/2020/085 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het bouwen van een dubbele carport waarvan één met een tuinberging - Vermeulenstraat 16 en 18 - Veerle De Greef
Lees verder

Openbaar onderzoek omgevingsvergunning - OV/2020/147/VK - Jan Belmans - Kempenarestraat 12
Lees verder

Openbaar onderzoek omgevingsvergunning - OV/2020/158 - het vervangen van de warmtekrachtkoppeling en het veranderen van de opslag van gevaarlijke producten - Domarco BVBA - Hooghuisweg 7
Lees verder

Vacature: Poetswonder met oog voor detail
Hou jij van orde en netheid? En werk je graag in teamverband? Momenteel zijn wij op zoek naar 4 deeltijdse werkkrachten (3x 19u en 1x 30,4u) waarvan 1 vlinderfunctie.
Lees verder