Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 3 juli 2020

Gemeente Mol: Zwembad Vita Den Uyt werkt met kleurtjes om drukte per bad aan te geven

Zwembad Vita Den Uyt werkt met kleurtjes om drukte per bad aan te geven

Om alles nog vlotter en veiliger te laten verlopen in zwembad Vita Den Uyt, laten ze je via hun website www.vita-denuyt.be en Facebookpagina weten hoe druk het in elk zwembad is. Bij code groen ben je van harte welkom en is het rustig, code oranje waarschuwt bij drukte en bij code rood is een bad volledig volzet. Er staat telkens bij voor welk zwembad de kleurcode van toepassing is. Is het instructiebad bijvoorbeeld volzet? Dan kan je nog wel terecht in de andere zwembaden. Voor het buitenbad voorziet Vita Den Uyt gekleurde vlaggetjes om voorbijgangers ook op de hoogte te houden.

Lees verder

Geen verveling tijdens de vakantie met de 'Uit in Mol for Kids' zomereditie

De afdeling jeugd en sport ontwikkelde een speciale 'Uit in Mol for kids' zomereditie waarmee je je deze vakantie volledig kan uitleven. De zomer van 2020 zal er ongetwijfeld anders uitzien dan dat we ons hadden ingebeeld. Viel je geplande tripje door het coronavirus in het water of verveel je je gewoon even? Niet getreurd! Je kan de online versie bekijken via onze website www.gemeentemol.be/sport.

Lees verder

Veilige start van de solden in het Centrum op 31 juli, 1 en 2 augustus

De centrumhandelaars en het gemeentebestuur werken samen een initiatief uit in het Centrum om de solden op 31 juli, 1 en 2 augustus veilig te laten starten. Zo komen de handelaars naar buiten op de verkeersvrije straten, waardoor we heel wat meer ruimte creëren om veilig te winkelen. Ook winkels van buiten de handelskern en uit de gehuchten krijgen op deze dagen de kans om in het Centrum aanwezig te zijn. Wie wilt deelnemen, meldt zich best zo snel mogelijk aan bij de handelaarsvereniging van het Centrum. Het initiatief krijgt de naam 'Wij ZEN Open. Winkel thuis in MooiMol' en past ook in de overkoepelende zomercampagne van het gemeentebestuur. Hierbij richten we ons op de talrijke kleine genietmomentjes die je in onze gemeente kan beleven.

Lees verder

Dienstverlening gemeentebestuur nog steeds op afspraak. Bel voor je langskomt!

Momenteel kan je bij de meeste gemeentediensten nog steeds enkel op afspraak terecht. Basisregel blijft nog steeds: kom alleen langs als het écht nodig is. In eerste instantie helpen we je zoveel mogelijk verder via telefoon, e-mail of het e-loket. Is het toch nodig om langs te komen? Dan maken we een afspraak en ontvangen we je veilig. Ontsmettingsmogelijkheden voor je handen, looproutes en het bewaren van de sociale afstand zijn hierbij uitermate belangrijk. Alle info vind je op www.gemeentemol.be. Bellen kan naar 014 33 07 11.

Lees verder