Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 10 juli 2020

Gemeente Mol: Worstel jij met een burn-out? Stap in een coachingstraject op de boerderij!

Worstel jij met een burn-out? Stap in een coachingstraject op de boerderij!

Vier Kempische boerderijen stellen binnen het project 'Boerenrustpunt' de deuren open voor mensen met een burn-out. Samen met een coach kunnen zij er aan hun herstel werken. Worstel jij met een burn-out en sta je ervoor open om een nieuwe aanpak uit te proberen? Overweeg dan een coachingstraject op de boerderij, waaronder Het Mosterdzaadje in Millegem en Klein Postel in Postel. Op www.rurant.be/boerenrustpunt vind je naast meer informatie over burn-out coaching op de boerderij, een korte voorstelling van alle landbouwbedrijven en de begeleiders die er actief zijn.

Lees verder

Mondmasker vanaf 11 juli ook verplicht in gemeentelijke publieke gebouwen

Het gemeentebestuur trekt de recente federale beslissing om een mondmasker te verplichten door naar alle publieke gemeentelijke gebouwen, waaronder 't Getouw, Ten Hove, het Ecocentrum en onze dienst toerisme. Dit betekent dat iedereen ouder dan 12 jaar die een gemeentelijk openbaar gebouw betreedt, vanaf zaterdag 11 juli verplicht is om een mondmasker te dragen.

Lees verder

Mondmasker verplicht op kermis Donk voor bezoekers +12 jaar

De verplichting van de hogere overheid om vanaf zaterdag 11 juli een mondmasker te dragen in onder andere winkels, wordt door het gemeentebestuur ook doorgetrokken naar de markten en kermis Donk. Kermis Donk vindt plaats van zondag 12 tot en met dinsdag 14 juli. Alle bezoekers van de kermis (+12 jaar) zijn verplicht een zelf meegebracht mondmasker te dragen en de extra coronamaatregelen op te volgen.

Lees verder

Het Kompas start opnieuw op woensdag 15 juli, maak een afspraak

Vanaf woensdag 15 juli start Het Kompas opnieuw fysiek op met het wegwijs maken van anderstalige nieuwkomers. Door de coronacrisis ontvingen ze nieuwkomers met vragen via Zoom. Om alles veilig te laten verlopen, werken ze enkel op afspraak. Dit kan telefonisch op het nummer 014 33 15 17 of via e-mail tinne.vankerckhoven@gemeentemol.be. We vragen aan vrijwilligers en bezoekers om een mondmasker te dragen.

Lees verder