Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 15 juli 2020

Gemeente Mol: Vanaf 15 juli aangepaste bezoekersregeling H. Hartziekenhuis

Vanaf 15 juli aangepaste bezoekersregeling H. Hartziekenhuis

Vanaf woensdag 15 juli geldt in het H. Hartziekenhuis Mol een aangepaste bezoekersregeling. Er is één bezoeker per patiënt toegestaan tussen 14 en 18 uur. De bezoeker moet aan de ingang een bezoekerspasje voorleggen. Het ziekenhuis voorziet één pas per patiënt. Dit pasje mag je doorgeven. Op de materniteit zijn er (meerdere) kinderen tot 12 jaar toegestaan en op intensieve zorgen is één bezoeker per patiënt welkom tussen 15 en 16 uur. Het ziekenhuis vraagt wel om het bezoek te beperken in de tijd. Ook is er vanaf 15 juli één begeleider per patiënt altijd toegestaan bij onderzoeken.

Lees verder

Zomerschool 'Kanjerkamp' helemaal volzet: nog twee vedetten gezocht!

Met 112 ingeschreven leerlingen en een 30-tal op de wachtlijst, kunnen we nog voor de start van het 'Kanjerkamp' al spreken van een succes. De leerkrachten en de begeleiders, de 'vedetten' spraken al samen af om lesschema's uit te werken en de noden van de leerlingen te bespreken. Om in perfecte vorm van start te kunnen gaan, zijn we nog op zoek naar twee vedetten die in de namiddagen voor het vrijetijdsaanbod willen zorgen! Laat je horen via zomerschool@gemeentemol.be

Lees verder

Haal meer uit je zomer dankzij tal van nieuwe initiatieven bib

Deze zomer kan je in de bibliotheek terecht voor tal van nieuwe initiatieven. Een zomerleesactie waarmee je prachtige prijzen kan winnen. Of wat dacht je van op maat gemaakte leestips of een superhip zomerspel? Het kan allemaal, en bovendien gratis! Tot gauw, in de bib, Molenhoekstraat 2.

Lees verder

Parkeer- en doorgangsverbod voor wielerwedstrijd in Ezaart op zondag 19 juli

Op zondag 19 juli vindt in Ezaart een wielerwedstrijd plaats. Om de veiligheid van de deelnemers en de toeschouwers te garanderen, wordt een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen ingevoerd. Zo geldt tussen 13 en 17.30 uur onder andere een doorgangsverbod in een gedeelte van de Gerststraat.

Lees verder