Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 16 juli 2020

Gemeente Mol: Gemeentebestuur zoekt maatschappelijk werker seniorenplus

Gemeentebestuur zoekt maatschappelijk werker seniorenplus

Het gemeentebestuur zoekt een halftijds maatschappelijk werker seniorenplus in een vervangingscontract, niveau  B, salarisschaal B1-B3. Solliciteren kan tot en met 29 juli 2020 via het online sollicitatieformulier of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Lees verder

Gemeentediensten gesloten op dinsdag 21 juli

Op dinsdag 21 juli (Nationale feestdag) zijn de gemeentediensten gesloten. Uitzonderingen zijn dienst toerisme, ecocentrum De Goren, zwembad Vita Den Uyt. Raadpleeg hier onze actuele openingsuren.

Lees verder

Reuzeletters duiken ook op in Kanaalplas… deze zomer zijn we 'ZEN in MOL'!

Onze Molse meren zijn deze zomer de place to be! Om ze extra in de verf te zetten en alle toeristen te verwelkomen deze zomer, pronkt de slogan 'ZEN in MOL' in reuzeletters op de Kanaalplas. De letters van twee meter hoog, zoals er sinds vorige week ook voor het oud gemeentehuis pronken, passen in de zomercampagne 'ZEN in Mol' waarbij we de kleine genietmomentjes in de kijker zetten. Onze gemeente is een perfecte vakantiebestemming in eigen land, voor elke toerist valt hier wat te beleven.

Lees verder

Watersportdag 'On Wheels' van 22 augustus aan Port Aventura geannuleerd

De watersportdag 'On Wheels' van 22 augustus aan Zilvermeerhaven Port Aventura is geannuleerd. Door de strikte maatregelen kunnen de initiatiefnemers (To Walk Again vzw, Port Aventura en gemeentebestuur) de activiteit niet coronaproof organiseren. Heb je een fysieke beperking en wil je deze zomer toch aan watersport doen? Dan zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Ontdek ze op www.sailability.be, www.zilvermeerhaven.be en www.zilvermeer.be.

Lees verder