Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 10 juli 2020

Gemeente Mol: Gemeentebestuur zoekt 4 halftijdse technisch assistenten poets bepaalde duur

Gemeentebestuur zoekt 4 halftijdse technisch assistenten poets bepaalde duur

Het gemeentebestuur zoekt 4 halftijdse technisch assistenten poets voor  het woonzorgcentrum Ten Hove, in contractueel dienstverband, niveau D, salarisschaal D1-D3 met een contract van bepaalde duur voor drie maanden. Solliciteer via het online sollicitatieformulier tot en met 26 juli 2020.

Lees verder

Tip: uitgestippelde picknickroute langs prachtige plekjes inclusief lekkernijen

Vanaf 9 juli ontdek je al picknickend wat voor lekkers en moois onze gemeente te bieden heeft. Spring op je fiets! Onderweg maak je verschillende stops om je koeltas te vullen met de lekkerste producten uit de streek. Met een gevulde koeltas kan je helemaal zelf kiezen bij welk prachtig plekje langs de 52 kilometer lange route je halt houdt om te picknicken. Je betaalt 43,50 euro voor twee personen. Je ontvangt één fancy koeltas en negen coupons voor jullie allebei!  (40 euro zonder koeltas)

Lees verder

15 juli: werken aan verkeerslichten Borgerhoutsendijk, tijdelijke hinder

Op woensdag 15 juli kan je tijdelijk hinder ondervinden op het kruispunt Borgerhoutsendijk/Zuiderring door herstellingswerken aan een verkeerslicht. De firma Engie Solutions sluit van 7 tot 15 uur de linker afslagstrook komende van de Borgerhoutsendijk richting de Zuiderring af. Links afslaan blijft altijd mogelijk via de rijstrook om rechtdoor te rijden.

Lees verder

Mondmaskers verplicht op beide Molse markten vanaf zondag 12 juli

Vanaf zondag 12 juli draagt elke bezoeker (+12 jaar) verplicht een mondmasker op de Molse dinsdagmarkt en de zondagse dieren- en boerenmarkt. Burgemeester Wim Caeyers neemt deze beslissing - aanvullend op wat de overheid besliste over mondmaskers in winkels - na een evaluatie van de dinsdagmarkt van afgelopen week. Nu alle kramen opnieuw op de dinsdagmarkt staan, is het onhaalbaar om de noodzakelijke afstand van 1,5 meter te verzekeren. De zomervakantie leidt bovendien tot extra drukte, wat afgelopen dinsdag resulteerde in lange wachtrijen. De extra drukte is een belangrijk argument voor de dieren- en boerenmarkt. Het gemeentebestuur vraagt alle marktbezoekers om de richtlijnen strikt op te volgen. Zo betreuren we ten zeerste het gedrag van enkelingen die afsluitingen verplaatsen en - zelfs na vriendelijk aanspreken door private beveiligingsagenten - richtlijnen moedwillig negeren. De politie treedt de komende weken strikter op. Wachtrijen vermijden? Kom tussen 8 en 10 uur naar de markt én doe gericht je inkopen.

Lees verder