Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 16 juli 2020

Gemeente Mol: Cultuurprogramma 2020-2021 online vanaf 14 augustus, tickets vanaf 4 september

Cultuurprogramma 2020-2021 online vanaf 14 augustus, tickets vanaf 4 september

Vanaf vrijdag 14 augustus vind je het programma voor het nieuwe cultuurseizoen van Cultuurcentrum 't Getouw terug op www.getouw.be. Voor een eerste deel van het programma kan je al tickets kopen vanaf 4 september. Later op het jaar organiseert het cultuurcentrum nog tweemaal een ticketverkoop. Op die manier kunnen we beter inspelen op de veranderende coronamaatregelen.

Lees verder

Molse vrijwilligers seniorenraad uitgenodigd op nationale feestdag

Francois Geerts en Goretti Van Craenendonck ontvingen een officiële uitnodiging voor de festiviteiten van onze nationale feestdag in Antwerpen. Deze twee Molse senioren hebben zich tijdens de coronacrisis hard ingezet. Ze staan symbool voor de talrijke vrijwilligers in onze gemeente. Francois en Goretti zijn welkom op een miniconcert in het MAS. Ons land en onze gouverneur willen hen en alle Molse vrijwilligers bedanken voor hun uitzonderlijke bijdrage tijdens deze coronacrisis.

Lees verder

Nog geen alarmbel in Mol, wél verontrustende signalen

De gemeentelijke crisiscel vergadert momenteel niet meer dagelijks, maar volgt de situatie wel op de voet op. We geven hieronder een actuele stand van zaken.

Lees verder

ZEN in Mol… ook voor lieveheersbeestjes dankzij insectenhotelletjes

ZEN in Mol… de slogan van onze toeristische zomercampagne, gaat ook op voor lieveheersbeestjes. Met insectenhotelletjes, opgehangen in de lindebomen langs de centrumkerk, willen we ook deze kleine bezoekers naar onze gemeente lokken. De hotelletjes vormen voor hen een ideale schuilplaats en overwinteringsplaats. Wanneer ze na hun winterslaap in de lente ontwaken, is hun voedsel (bladluizen) dan vlakbij.

Lees verder