Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zondag 5 juli 2020

Gemeente Leopoldsbrug: Zwembad De Merel weer open vanaf 1 juli

Gemeente Leopoldsbrug
Zwembad De Merel weer open vanaf 1 juli
De Nationale Veiligheidsraad heeft groen licht gegeven voor de opening van de zwembaden vanaf 1 juli. Je zult in Zwembad De Merel niet moeten reserveren (behalve als je in groep komt), maar er wordt...
Lees verder

Bootjes in de bib!
Dag stoere piraten en lieve matroosjes! Willen jullie ook je bootje laten dobberen in de bib? Kom jij in de vakantie langs? Doe dan mee aan onze wedstrijd!
Lees verder

Dienstencentrum Den Tuinhoek opnieuw open vanaf woensdag 1 juli
Na drie en een halve maand mag het dienstencentrum opnieuw bezoekers welkom heten. Op 1 juli gaan resto Den Tuinhoek en het cafetaria open, met maatregelen om alles veilig te laten verlopen. Vanaf 13...
Lees verder

Kortingsbon sterilisatie of castratie huiskatten - laatste bonnen
Om het aantal zwerfkatten onder controle te houden, voert Leopoldsburg al jaren een diervriendelijke zwerfkattenaanpak. Het gemeentebestuur deelt een aantal kortingsbonnen voor sterilisatie of...
Lees verder

Kampse sportdag voor personen met een handicap
De "Kampse sportdag voor personen met een handicap", een initiatief van de sportraad en de gehandicaptenadviesraad, heeft plaats op vrijdag 11 september 2020.
Lees verder

Gratis kliminitiatie 2020
Hou je van klimmen en hoogtes? Kom dan zeker op woensdag 2 september naar sporthal 't Geleeg. Van 13.00 tot 16.00 uur kan je gratis komen klimmen op onze 7 meter hoge klimmuur.
Lees verder

Kijk, ik fiets 2020! Nieuwe data!
Leer je kind fietsen op 2 wielen met behulp van nuttige tips van ervaren monitoren en actieve begeleiding van de ouders.
Lees verder

Gezocht huiswerkbegeleiders aan huis!
De gemeente is op zoek naar vrijwilligers die kinderen aan huis willen begeleiden met hun schooltaken.
Lees verder

Maand van de Sportclub 2020
In de maand september organiseert de gemeentelijke sportdienst in samenwerking met de lokale sportclubs en Sport Vlaanderen de 'Maand van de Sportclub'.
Lees verder

Zorg en gezondheid: geef je mening over de COVID-19-app
Hoe denk jij over een Covid-19-app? Zou je die gebruiken? Hoe moet die er volgens jou uitzien? Welke bezwaren of bedenkingen heb jij hierbij? De Vlaamse overheid wil graag weten wat jij hiervan vindt!
Lees verder

Sluitingsdagen van gemeentediensten in de zomer 2020
Op 11 juli, 20 en 21 juli, 15 augustus en 4 september 2020 zijn de gemeentelijke- en OCMW-diensten gesloten.
Lees verder