Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 3 juli 2020

Gemeente Kontich: Een krakken-kamp om tijdens de zomervakantie de leerstof bij te benen

Een krakken-kamp om tijdens de zomervakantie de leerstof bij te benen
Vanwege het coronavirus moesten heel wat scholen noodgedwongen de deuren sluiten en kregen heel wat ouders als gevolg de opdracht om hun kinderen te stimuleren en te ondersteunen bij het schoolwerk. Dit bezorgde menig ouder en kind kopzorgen. Gelukkig komt er nu hulp.
Lees verder

Een zomer dicht bij je kot!
Staat je vrijetijdsbeleving deze zomer op losse schroeven? Zijn je buitenlandse reizen en festivals in het water gevallen? De vrijetijdsdienst heeft aan jou gedacht!
Lees verder

Steun onze lokale handelaars met onze spaarkaartactie!
De afgelopen maanden waren ook voor onze lokale handelaars een erg moeilijke periode. De coronacrisis liet diepe sporen na. Ons lokaal bestuur heeft daarom een pakket aan steunmaatregelen klaar om de lokale handelaars te ondersteunen. En ook jij kan als inwoner je steentje bijdragen!
Lees verder

Lees ons seniorenbeleidsplan voor en door senioren
Maar liefst 1/4 van onze inwoners bestaat uit senioren. We vinden het dan ook belangrijk om hun maatschappelijke bijdrage te benadrukken en hun noden en behoeften te beantwoorden. We voeren daarom een geïntegreerd ouderenbeleid en stellen nu ook trots ons ambitieus seniorenbeleidsplan voor.
Lees verder