Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 14 juli 2020

Gemeente Hooglede: Vacature 1 verpleegkundige voor wzc Ter Linde

Gemeente Hooglede
Vacature 1 verpleegkundige voor wzc Ter Linde
Het OCMW van Hooglede is op zoek naar : 1 gediplomeerde verpleegkundige (C3-C4) (M/V/X) voor WZC Ter Linde in voltijds (deeltijds is bespreekbaar) en vast contractueel verband.
Lees verder

Vakantie in het Huis van het Kind
De administratieve diensten van het Huis van het Kind Hooglede-Gits sluiten op donderdagavond 30 juli en donderdagavond 6 augustus.
Lees verder

De nationale feestdag krijgt een digitale dimensie
De nationale feestdag krijgt dit jaar een digitale dimensie met hulde aan de helden van de Covid-19-crisis. Het burgerplatform Coronadenktank zoekt getuigenissen over personen die zich de voorbije maanden uitzonderlijk hebben ingezet voor onze samenleving.
Lees verder

Tele- Onthaal West-Vlaanderen is op zoek naar versterking van de groep vrijwilligers
Tijdens de moeilijke lockdownmaanden maakten meer dan 130 vrijwilligers met hun stem, hun gehoor en menselijke warmte ├ęcht het verschil voor wie het moeilijk had. Een kwart meer oproepers vonden de voorbije maanden de weg naar Tele-Onthaal.
Lees verder

Politiezone RIHO pakt uit met een online zomermagazine
Politiezone RIHO (Roeselare – Izegem – Hooglede) bundelt enkele artikels en interviews tot een heus online zomermagazine. Zo vertelt inspecteur Nele je meer over de sociale dienst en geven de specialisten van de computer crime unit je tips om je te wapenen tegen informaticafraude.
Lees verder