Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 9 juli 2020

Gemeente Herent: Pleegzorg voor volwassenen

Gemeente Herent
Pleegzorg voor volwassenen
Kent of bent u iemand die thuis zorgt voor een volwassen broer, zus, neef, nicht, oom, tante, kleinkind of kennis met een handicap of psychiatrische problematiek? Dan hebt u veel kans op recht op ondersteuning én een vergoeding via de dienst voor Pleegzorg.
Lees verder

Fotofietszoektocht
Deze tocht neemt je 28 kilometer mee langs de mooiste plekjes in Herent. Je gaat op zoek naar 24 foto's. Je kunt die tocht doen van jong tot iets minder jong, met de gewone of met de elektrische fiets.
Lees verder

Stage bij de vrijetijdsdienst
Ben jij voor academiejaar 2020-2021 nog op zoek naar een jeugdige en uitdagende stageplaats? Dan is een stage bij de Herentse Dienst Vrije Tijd misschien wel iets voor jou.
Lees verder

Vrijwilligers gezocht voor Veltem Kermis
Tussen vrijdag 7 en maandag 10 augustus zal, naar jaarlijkse gewoonte, de kermis plaatsvinden in Veltem. De kermis kan echter alleen doorgaan, mits de organisatie ervan verloopt volgens de coronamaatregelen, die ter plaatse gecontroleerd worden door vrijwillige toezichters.
Lees verder

Asfalteringswerken op Brusselsesteenweg aan aansluiting met Graafschapslaan en Bertemsebaan
Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) voert van 3 tot 7 augustus onderhoudswerken uit op de Brusselsesteenweg (N2), aan de aansluitingen met de Graafschapslaan en de Bertemsebaan, in Herent.
Lees verder