Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 31 juli 2020

Aangescherpte coronamaatregelen | Tournee Congé | Vacatures

Facebook icon Twitter icon Forward icon

Aangescherpte maatregelen coronavirus

Sinds woensdag 29 juli zijn er aangescherpte maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Dat heeft de nationale veiligheidsraad beslist. Naast de gouden hygiëneregels, gaat vooral de aandacht uit naar minder sociale contacten en minder deelnemers aan evenementen. Wat dit voor/in Waregem betekent, lijsten we hier op, inclusief de specifieke maatregelen via het burgemeestersbesluit van 24 juli.

Lees verder...


Aantal zwemmers in De Treffer verminderd naar 100

Zwemmen kan al weer een hele poos, maar rekening houdend met de nieuwe richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad hebben we het maximum toegestane aantal zwemmers verminderd van 125 naar 100. Op onze website kan je op elk moment checken hoeveel zwemmers er momenteel waterpret beleven.

Lees verder...


Tournee Congé dit weekend in Beveren-Leie

Op Tournee Congé hielden we de voorbije weken maximaal rekening met de geldende coronamaatregelen. Met tot maximum 200 bezoekers per deel voldeden we sowieso al aan de verscherpte maatregelen die sinds woensdag van kracht zijn.

We garanderen je op 31 juli en 1 augustus dus een gezellig én veilig zomerevenement in Beveren-Leie met muziek, workshops, speelstraten en nog zo veel meer! Alles is gratis, maar reserveren is wel verplicht.

Lees verder...


Covid-19 toeslag via Groeipakket

Gezinnen die het tijdens de coronacrisis moeilijk hebben door inkomensverlies, kunnen eenmalig een extra toelage van 120 euro krijgen via het Groeipakket. Je kan deze COVID-19-toeslag aanvragen tot en met 31 oktober.

Lees verder...


Vacatures bij de stad

We zijn op zoek naar enkele nieuwe collega's:


Tentoonstelling 170 jaar Waregem Koerse in HIPPO.WAR

Helaas, geen Waregem Koerse dit jaar. Het coronavirus gooit ook hier roet in het eten. Om de pijn wat te verzachten, kan je vanaf 1 augustus toch de sfeer van deze jaarlijkse hoogdag komen opsnuiven op de Gaverbeekhippodroom. in HIPPO.WAR vind je een unieke, tijdelijke tentoonstelling die meer dan 170 jaar Waregem Koerse in beeld brengt. Met prachtige affiches en foto's van tientallen editie!

Lees verder...


Uitbater gezocht voor cafetaria Desselgem

Op de site van de visvijvers in Desselgem komt een cafetaria met terras. Wil je jou kandidaat stellen voor de uitbating van het cafetaria of wil je graag wat meer info? Neem dan contact op met de dienst patrimonium via 056 62 12 62 of patrimonium@waregem.be.

Lees verder...


Win een mooie prijs met gratis fotozoektochten!

Tot en met 31 augustus kan je met twee zoektochten Waregem (her)ontdekken! Er is een leuke toeristische WandelFotoZoektocht en een  FietsFotoZoektocht in het kader van de Korte Keten. Wil jij ook een leuke prijs winnen? Wandel/fiets en zoek dan mee! Er zijn al veel inzendingen binnen, binnenkort die van jou ook?

Lees verder...