Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 30 juni 2020

UiT in Waregem | ZomerZoeker, Tournee Congé en heropening HIPPO.WAR

Facebook icon Twitter icon Forward icon

Op kamp in de schouwburg

Vanaf 1 juli l CC De schakel
Voor de late beslissers: tijdens de eerste weken van de zomer organiseert CC De Schakel fijne activiteiten voor je zoon en/of dochter: de Schakelkampen. Ontdek een mix van toneel, dans, film, muziek, beeldend werk en media in kleine groepjes op maat van elk kind en volledig coronaveilig.

Lees meer ...


Heropening HIPPO.WAR

Vanaf 1 juli l Hippodroom Waregem
HIPPO.WAR opent opnieuw de deuren. Het bezoekerscentrum is telkens open van woensdag tot zondag. Maak op voorhand een reservatie via hippo.war@waregem.be of 056 62 12 52. Reserveer een plaats in één van de twee tijdsblokken: 14.00u. tot 16.00u. of 16.15u. tot 18.15u. Je komt toe wanneer je wenst, maar moet de tentoonstelling verlaten op het einde van het tijdsblok.

Lees meer ...


Schatten van Vlieg

Vanaf 1 juli l Bib Waregem
Vlieg verstopt deze zomer schatkisten in heel de regio. Ga mee op zoek naar één (of meer) van de schatten en verken een klinkend parcours. Doe je in de regio mee met Schatten van Vlieg? Fantastisch! Neem deel en ontvang een gratis UiTPAS en een leuk gadget. Heb je al een UiTPAS? Dan krijg je het gadget en 3 UiTPAS punten extra voor je deelname.

Lees meer ...


ZomerZoeker

Vanaf 9 juli l Kunstacademie Waregem
Ontdek mooie plekjes in eigen streek met de zomerzoeker van de Stedelijke Kunstacademie Waregem. Surf vanaf 9 juli elke donderdagavond naar de Facebookpagina van de Kunstacademie voor een nieuwe zomerzoeker. Op het einde van de zomervakantie worden alle weekwinnaars bekend gemaakt en de prijzen uitgedeeld.

Lees meer ...


Kom uit uw tent tijdens Tournee Congé

Vanaf 10 juli l Verschillende locaties in Waregem
Alle stedelijke vrijetijdsdiensten slaan de handen in elkaar en serveren tijdens de zomermaanden spel, sport, muziek en plezier dicht bij huis en in een 'coronaveilige' omgeving. Ontdek heel binnenkort het programma met alle evenementen in jouw buurt. 

Lees meer ...


ZIN in de zomer

Dinsdag en vrijdag l Bibliotheek Waregem
Extra leesplezier tijdens de vakantie voor kinderen die wat oefening kunnen gebruiken. Wekelijks lezen we 45 minuten in kleine groepen met tussendoor een spelletje. Heb je net het eerste leerjaar achter de rug? Dan ben je welkom op vrijdag van 10.00u. tot 10.45u. Heb je het tweede leerjaar achter de rug? Voor jou is ZIN in de Zomer er op dinsdag van 10.00u. tot 10.45u. Je hoeft niet elke week te komen, je kiest zelf welke data passen.

Lees meer ...


Expo BREADCRUMBS

Donderdag, vrijdag en zondag l Be-Part
De expo BREADCRUMBS van Frank&Robbert Robbert&Frank wordt verlengd tot 29 november 2020. We zorgen voor voldoende ruimte en vragen om online of telefonisch je tijdslot te boeken. Reserveer via 056 62 94 10 (weekdagen 9.00u. - 17.00u.) of via de website. Be-Part is elke donderdag, vrijdag en zondag open, telkens van 13.00u. tot 17.00u.

Lees meer ...


Expo's Koetshuis Waregem

Wil jij graag een expo bezoeken? Maak dan op voorhand een reservatie. Het telefoonnummer van de exposant vind je in de kalender. Om een veilig en comfortabel bezoek te garanderen, worden maximaal 5 personen tegelijk toegelaten en zal er aan de ingang handgel staan.

02/07 - 06/07: Isabel Pattyn 
09/07 - 12/07: Kurt Herman
16/07 - 27/07: Brigitte Rotsaert
31/07 - 10/08: Jesse Vangompel, Sabine Van Eynde, Greta Vervisch, Martine Vansteenbrugge en Nora Van Driessche