Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 29 juni 2020

Stad Tongeren: Bestemming: Bib!

Bestemming: Bib!
Gaat u mee op leestrip? Wordt het voor u ook een staycation? Niet getreurd, want de bib wordt deze zomer dé nieuwe reisbestemming voor alle kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar!
Lees verder

Update Coronavirus - 25 juni
Gisteren kwamen de nationale Veiligheidsraad opnieuw samen. Hierbij een overzicht van de nieuwe versoepelingen die ingevoerd worden vanaf woensdag 1 juli. LET OP: dit is de huidige stand van zaken en de informatie waarover we nu beschikken.
Lees verder

'T Hospitaal
Door de coronacrisis hebben we een groot deel van MoMeNT'20 moeten schrappen. Toch bleven negen projecten uit de gevarenzone. Eén van deze projecten is de buitenexpo 't Hospitaal in het Julianuscomplex vanaf 1 juli.
Lees verder

Gallo-Romeins Museum hele zomer lang gratis te bezoeken voor Tongenaren
Woont u in Tongeren? Goed nieuws! De hele zomer lang kunt u het Gallo-Romeins Museum gratis bezoeken, zo vaak als u maar wil. Toon uw identiteitskaart aan het onthaal en geniet van zowel de permanente tentoonstelling als van de tijdelijke expo 'Dacia Felix'.
Lees verder

Maakt u zich door het coronavirus meer zorgen over uw gezondheid?
Wist u dat niet-rokers minder kans hebben om besmet te geraken met corona en om ernstige symptomen te ontwikkelen als er toch besmetting is? Na enkele maanden uitstel, wordt er nu weer rookstopbegeleiding aangeboden in het az Vesalius.
Lees verder

Zwembad Plinius open op 1 juli
Op woensdag 1 juli opent het openluchtzwembad Plinius de deuren volgens de veiligheidsregels die opgelegd zijn door de nationale veiligheidsraad.
Lees verder