Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 25 juni 2020

Stad Tongeren: Antiek- en brocantemarkt gaat momenteel nog niet door

Antiek- en brocantemarkt gaat momenteel nog niet door
De nationale veiligheidsraad besliste onlangs dat antiek- en brocantemarkten onder zeer strikte voorwaarden terug opgestart mogen worden vanaf 8 juni. In Tongeren is dit wegens het groot aantal standhouders en bezoekers momenteel niet mogelijk.
Lees verder

Grote Fietsenquête: druk uw stempel op het fietsbeleid!
Waarom neemt u de fiets? Of waarom laat u de fiets aan de kant staan? Wat vindt u van technologie en fietsen? Het provinciebestuur is benieuwd naar uw motivatie en hindernissen om de fiets te nemen.
Lees verder

Doe mee aan de Zomer van de Korte Keten
De Week van de Korte Keten wordt dit jaar de Zomer van de Korte Keten als gevolg van de coronacrisis. De Vlaamse provincies, VLAM, de Vlaamse overheid en Steunpunt Korte Keten werken opnieuw samen om de korte keten in the spotlights te zetten.
Lees verder

Hulp nodig bij het invullen van uw belastingaangifte 2020?
U kunt uw aangifte laten invullen door een medewerker van de FOD Financiën. Let wel, u moet hiervoor een afspraak maken via telefoon op het nummer 02 575 56 66.
Lees verder

Ruil uw vervoersbewijs op magneeetkaart om
Vanaf nu scant u uw vervoersbewijzen van De Lijn. De ontwaardingstoestellen op bus en tram zijn vanaf 1 juli niet meer bruikbaar.
Lees verder

Wat te doen bij warm weer?
We verlangen met zijn allen elk jaar naar het warme weer. Maar elk jaar sterven nog honderden mensen aan de gevolgen van warmte. Vaak gaat het om alleenstaande ouderen of chronisch zieken. Ga op warme dagen eens kijken of ze zich goed voelen en voldoende vocht binnenkrijgen.
Lees verder