Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 29 juni 2020

Herenthout: Deadline aanvragen coronapremies op 30 juni

Herenthout
Deadline aanvragen coronapremies op 30 juni
De deadline voor de corona hinderpremie en de corona compensatiepremie nadert! Zorg dat je de premie waar je recht op kan hebben vóór dinsdag 30 juni, middernacht, aanvraagt. Dit doe je online via de website van VLAIO.
Lees verder

Wat verandert er deze zomer op bus en tram?
De Lijn voert deze zomer een aantal aanpassingen door. Een blijvende maatregel van de coronacrisis is het verdwijnen van cashbetalingen op bus en tram. Je kan je ticket dus niet meer aan de chauffeur met kleingeld betalen.
Lees verder

Tijdelijk zone 50 op Herenthoutsesteenweg in Nijlen
Deze week wordt een deel van de Herenthoutsesteenweg in Nijlen hersteld. De drie ecotunnels die daar aangelegd werden vertonen barsten. De aannemer zal deze de komende twee weken vervangen, van dinsdag 30 juni tot en met vrijdag 10 juli.
Lees verder

Bestel je gratis Kempen Vakantiegids 2020
De vakantie begint en voor velen betekent dit staycation, ofwel vakantie in eigen land. Wil je nog inspiratie opdoen of te weten komen wat de Kempen te bieden heeft? Wat denk je van spoorfietsen, suppen op de Binnennete of proeven van Kempense saffraan? Maak kennis met de verrassende plekken en activiteiten die de Kempen rijk is. Bestel nu je gratis gids en maak alvast je Kempense bucketlist!
Lees verder