Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 29 juni 2020

Gemeente Mol: Vanaf maandag 6 juli opnieuw welkom in Rap op stap-kantoor na afspraak

Vanaf maandag 6 juli opnieuw welkom in Rap op stap-kantoor na afspraak

Vanaf maandag 6 juli opent het Rap op stap-kantoor opnieuw de deuren. Om dit coronaveilig te laten verlopen, werken we voorlopig enkel na afspraak. Wil je een reis boeken, een daguitstap plannen? Ben je op zoek naar een sport- of cultuuractiviteit? Bel ons dan eerst even op 014 33 16 00 of stuur een mail naar rapopstap@gemeentemol.be!

Lees verder

Proeven van de richting DJ en Producer? Plan je afspraak nu!

Wist jij al dat je in de Academie voor Muziek en Woord kan inschrijven voor de opleiding DJ en Producer? Droom je ervan om als DJ achter de decks te staan? Of om als producer je muziek te maken en op te nemen? Ben je bovendien minstens 12 jaar oud? Maak dan via djproductiemol@gmail.com een afspraak voor de testworkshops in september.

Lees verder

Steun ons ziekenhuispersoneel met een gift via 'Cheer for Champions'

Het Heilig Hartziekenhuis heeft onze hulp nodig. Om het personeel extra mentaal-emotionele begeleiding te geven na de zware coronacrisis heeft het ziekenhuis financiële middelen nodig. Wil jij onze helden een hart onder de riem steken? Steun hen dan met een gift via het platform cheerforchampions.be. De inzamelactie loopt nog tot 14 augustus middernacht.

Lees verder

Beurtelings verkeer op Donk N18 van 1 tot 13 juli door werken Vleminckloop

Vanaf woensdag 1 juli geldt op Donk N18, de drukke verbindingsweg tussen Mol en Dessel, tijdelijk beurtelings verkeer door werken. Ter hoogte van de mobiele werfzone moet het verkeer over één rijstrook zodat fietsers de werf veilig kunnen passeren. Het beurtelings verkeer wordt geregeld met verkeerslichten. De maatregel is nodig voor een veilig verloop van opkuiswerken aan de Vleminckloop, een riviertje dat langs het fietspad loopt. De werken, tussen huisnummers 2 en 82, vinden plaats tussen 9 en 16 uur. Op 13 juli zouden deze moeten afgerond zijn.

Lees verder