Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 15 juni 2020

Gemeente Mol: Vanaf 15 juni ook textiel afleveren op containerparken

Vanaf 15 juni ook textiel afleveren op containerparken

Vanaf maandag 15 juni mag je ook textiel afleveren op de containerparken in Gompel en Millegem. Actuele informatie over de containerparken vind je op www.iok.be/corona.

Lees verder

In welke Molse horecazaken kan je 1.000 euro Molse Kadokes winnen?

Wie tussen 15 en 28 juni een bezoekje brengt aan één van de 88 deelnemende Molse horecazaken, maakt kans op een topprijs van 1.000 euro. Deze wedstrijd 'Klink op MooiMol en win 1.000 euro' werkt op basis van het kasticket (of een handgeschreven briefje van de uitbater). Klanten laten hun gegeven op het ticket of het briefje achter én deponeren het in de glazen box op het Santo Tomasplein. Met deze wedstrijd ondersteunen we onze Molse horecazaken voor een succesvolle herstart na de coronasluiting. Je kan vier Molse Kadokes van 250 euro en één van 1.000 euro winnen! De trekking is op 29 juni. Laten we onze horeca-uitbaters samen een hart onder de riem steken en klinken op MooiMol!

Lees verder

'Kanjerkamp' in MooiMol geeft kinderen vliegende start in september

In MooiMol geven we kinderen uit de lagere school en de eerste graad van het (gewoon) secundair onderwijs met leerachterstand een extra ruggensteuntje via de zomerschool. Daarom lanceren we een 'Kanjerkamp' van 10 tot en met 21 augustus. Tijdens het kamp staan bijleren, nieuwe vrienden maken, sport én spel centraal. Het educatieve voormiddagprogramma wordt uitgewerkt op basis van de noden van de deelnemers in kaart gebracht door de klassenraad. In de namiddag staan sport, kunst, cultuur, natuur en spel op het programma. Vrijwillige leerkrachten, onze Molse Vedettes, werken het Kanjerkamp uit. Het doel: kinderen een onvergetelijke tijd bezorgen en hen een vliegende start geven in september!

Lees verder

Help jij kinderen aan een vliegende start in september? Word Molse Vedette!

Van 10 tot en met 21 augustus organiseren we een 'Kanjerkamp': een zomerschool voor kinderen die een vliegende start kunnen gebruiken in september. Ben jij leerkracht of student in een pedagogische richting en heb je zin om een speels educatief aanbod uit te werken? Of ben je een creatieveling, sportcoach of iemand met een hart voor kinderen met veel goesting om een knotsgek creatief aanbod uit te werken? Stel je dan kandidaat voor 26 juni via deze link en word Molse Vedette!

Lees verder