Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 30 juni 2020

Gemeente Mol: Toeristische brochure ‘ZEN in Mol’ bundelt kleine Molse genietmomentjes

Toeristische brochure 'ZEN in Mol' bundelt kleine Molse genietmomentjes

Om deze zomer volop te profiteren van de kleine genietmomentjes in onze gemeente, maakte de dienst toerisme de brochure 'ZEN in Mol'. In de brochure bestaat uit 16 pagina's boordevol tips om een topzomer te beleven in onze gemeente: boottochtjes, openluchtfilms, avondmarkten, … Je kan de handige brochure gratis afhalen op de dienst toerisme, ecocentrum De Goren of bij Huyze Colibrant. Benieuwd naar wat er allemaal in staat? Je kan ze ook terugvinden op www.visitmol.be/zeninmol.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt middagtoezichters gemeentescholen schooljaar 2020-2021

Het gemeentebestuur zoekt middagtoezichters gemeentescholen voor het schooljaar 2020 - 2021, contractueel dienstverband. Het gaat om een deeltijdse tewerkstelling voor bepaalde duur (tot en met juni 2021). Je solliciteert door je hier te registreren tot 26 juli 2020.

Lees verder

Infopakketten helpen jeugdverenigingen bij organisatie coronaveilige kampen

In juli en augustus trekken heel wat jeugdverenigingen met veel enthousiasme op kamp. Het gemeentebestuur ondersteunt hen om de kampen coronaproof te organiseren. Onze eigen verenigingen krijgen een hygiënepakket mee bij vertrek. De verenigingen die naar onze gemeente komen, ontvingen een ZEN in Mol-infopakket. Affiches met hygiëne-instructies én waarschuwingsaffiches 'Opgelet kampplaats' maken zowel leden als externe bezoekers alert voor het opvolgen van de coronamaatregelen. We wensen alle verenigingen een onvergetelijke zomer toe!

Lees verder

Leeszaal en spelotheek in bibliotheek weer open vanaf woensdag 1 juli

Vanaf woensdag 1 juli versoepelt de bibliotheek de coronamaatregelen en gelden opnieuw de normale openingsuren. Ook in de leeszaal en de spelotheek ben je weer welkom. Boeken kunnen tijdens de openingsuren terug in de bibliotheek ingeleverd worden. Er mogen meer mensen in de bibliotheek, al blijven de maatregelen rond fysieke afstand en handhygiëne van toepassing.

Lees verder