Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 30 juni 2020

Gemeente Mol: Maria dronk een espresso in MooiMol en wint 1.000 euro!

Maria dronk een espresso in MooiMol en wint 1.000 euro!

Een lekkere espresso bij Petit Paris levert Maria Eyckmans een Mols Kadoke van maar liefst 1.000 euro op. Zij is de winnaar van onze wedstrijd 'Klink op MooiMol'. Ook horecabezoekers Axel, Yoran, Emma  en Hannelore vallen in de prijzen. Zij ontvangen een Mols Kadoke van 250 euro. De overvolle deelnamebox bewijst het: onze Mollenaars vonden snel de weg terug naar hun favoriete horecazaken.

Lees verder

Extra uurtje terrassen op week- en zondagen vanaf woensdag 1 juli

Vanaf 1 juli mogen de terrassen in onze gemeente alle dagen openblijven tot 1 uur 's nachts. Dit betekent dat de beperking tot 24 uur op week- en zondagen wegvalt. Eerder voerde het gemeentebestuur de vervroegde sluiting in na overleg met de horeca-uitbaters.

Lees verder

'Mol, Balen, Dessel en Retie stoppen met roken' klokt af op 54 stoppers

We mogen maar liefst 54 rookstoppers, waaronder 17 Mollenaars, feliciteren met hun succesvol traject. Coronacrisis of niet, heel veel rookstoppers uit Mol, Balen, Dessel en Retie bleven gemotiveerd om hun traject verder te zetten. Rookstopcoach Els Bosch zorgde in onze gemeente voor persoonlijke begeleiding, digitaal of telefonisch. Als gemeentebestuur zijn we erg fier dat onze rookstoppers hebben volgehouden. We wensen hen veel succes met hun nieuw, rookvrij leven!

Lees verder

Onteigening in Bietenstraat voor realisatie infiltratie- en bufferbekken

De gemeenteraad keurde op 22 juni het definitief onteigeningsbesluit 'Infrastructuurwerken Sint-Apollonialaan, aanleg bekken Bietenstraat' goed. De onteigening is noodzakelijk om de geplande wegenis- en rioleringswerken in de Sint-Apollonialaan en zijstraten te realiseren. Volgens de ontwerpplannen komt in de Bietenstraat (Achterbos) een infiltratie- en bufferbekken voor regenwater.

Lees verder