Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 25 juni 2020

Gemeente Mol: Coronawachtpost in sporthal Den Uyt sluit de deuren

Coronawachtpost in sporthal Den Uyt sluit de deuren

Donderdag 25 juni sluit de coronawachtpost in sporthal Den Uyt de deuren. Patiënten uit onze gemeente kunnen vanaf dan op afspraak in Geel en Herentals terecht. We blijven evenwel waakzaam. Het virus is zeker nog niet verdwenen. Zo stellen we de afgelopen dagen vast dat er opnieuw meer afspraken in de coronawachtposten worden gemaakt. Als de evolutie van de coronacijfers het vereisen, heractiveren we binnen de twee dagen de wachtpost op een andere locatie in onze gemeente.

Lees verder

Zwemlessen Vita Den Uyt pas vanaf september

Vita Den Uyt hoopt in september opnieuw te kunnen starten met zwemlessen. Kinderen of volwassenen die de vorige reeks omwille van de coronacrisis niet konden afwerken, krijgen korting bij inschrijving op de nieuwe reeks. De verdere praktische zaken worden momenteel uitgewerkt en later gecommuniceerd.

 

Lees verder

Lokaal dienstencentrum in Ten Hove start op 1 juli met kleine groepsactiviteiten

Woensdag 1 juli herstart het lokaal dienstencentrum in Ten Hove met de organisatie van kleine groepsactiviteiten. Deze worden georganiseerd conform de coronarichtlijnen. Zo moet je voor elke activiteit vooraf inschrijven. Het restaurant en de cafetaria in Ten Hove blijven nog gesloten tot minstens 1 september.

Lees verder

Eenrichtingsverkeer Lichte Hoeve verdwijnt tijdens de zomervakantie

De proefopstelling met eenrichtingsverkeer in een deel van de Lichte Hoeve wordt in de zomervakantie tijdelijk verwijderd. De opstelling kwam er op verzoek van het oudercomité van basisschool Klim-op Ginderbuiten en werd op 3 januari ingevoerd. Op 1 september plaatsen we de huidige proefopstelling terug totdat de resultaten van de bevraging verwerkt zijn én er finaal een beslissing wordt genomen over het verkeersregime in de Lichte Hoeve. We hopen in het najaar een beslissing te kunnen nemen.

Lees verder