Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 29 juni 2020

Gemeente Haaltert: Overzicht kermissen

Overzicht kermissen

In naleving van de coronamaatregelen geven we graag een overzicht van welke kermissen doorgaan en welke niet. Uiteraard kunnen deze wijzigen mochten er maatregelen veranderen.

Lees verder

TVO Vertellingen met Steven Goegebeur op 26 augustus

TVO Vertellingen komt terug naar Haaltert. Op donderdag 26 augustus krijgen we niet minder dan Steven Goegebeur op bezoek die ons een avond vol humor zal brengen.

De editie van vorig jaar met Nigel Williams was een groot succes en de vraag naar een vervolg bleef uiteraard niet uit. Daarom verwachten we jullie terug met jullie stoeltje (en picknickdekentje, hapjes, …) in het Warandepark in Haaltert!

Lees verder

Inschrijvingen Academie voor Muziek, Woord en Dans

De Academie voor Muziek, Woord en Dans van Ninove, met vestigingsplaatsen in Denderhoutem en in Haaltert biedt een veelzijdige artistieke vorming aan voor jong en oud. De inschrijvingen voor het nieuwe schooljaar 2020-2021 lopen nog tot 30 september 2020. Je kan online inschrijven, of ook telefonisch of fysiek na telefonische afspraak.

Lees verder

Avonturensportdag voor tieners - 20 augustus

Zin in een dag vol avontuurlijke opdrachten zoals deathride, klimmuur, touwenparcours, …? Ben je geboren in 2009-2008-2007-2006-2005-2004-2003? Schrijf je in voor een dag vol verrassingen in Domein Verbrugghe in Affligem. 

Lees verder