Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 23 juni 2020

Gemeente Boom: Wandelzoektocht sportdienst

Wandelzoektocht sportdienst
We hebben er even op moeten wachten maar op 1 juli 2020 geven we het startsein voor de 5de editie van de wandelzoektocht in Boom, een organisatie van de sportdienst. De tocht kan je uitvoeren op een moment naar keuze tussen 1 juli en 30 oktober want deze volgt de wandelknooppunten.
Lees verder

Cursus Mindful Walk/Run in Boom
De sportdienst organiseert in samenwerking met Els Vandebroeck een Mindful Walk/Run cursus in het gemeentelijk park van Boom. Interesse? Schrijf dan snel in.
Lees verder

Sport overdag - yoga
Voor de deelnemers van de sport overdag voorzien we in juli en augustus enkele yogasessies. Schrijf je snel in als je er graag bij wil zijn.
Lees verder

Hé jij daar!
Voor al wie deze zomer graag samen met zijn (klein)kinderen de Rupelstreek verkent, stelt Toerisme Rupelstreek graag de bucketlist "Hé jij daar!" voor. Figuurtjes Jules en Aïsha dagen alle kinderen uit om op een speelse manier de Rupelstreek te ontdekken!
Lees verder

Boomse Sportproevers 2020-2021
Het nieuwe seizoen van de Boomse Sportproevers start op 1 juli met de wandelzoektocht. Daarnaast bieden we ook nog 7 andere leuke activiteiten aan. Zin in een pedalo-gocart race, of om muurke klop te spelen of te klimmen? Dat en nog veel meer bieden we dit seizoen aan.
Lees verder

Loopchallenge op Loopomloop Sport Vlaanderen (nog tot 1 juli)
Loop/stap 5km op één van de Loopomlopen van Sport Vlaanderen en neem deel aan de loopchallenge.
Lees verder