Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 6 mei 2020

Gemeente Mol: Verslag bewoners woonzorgcentrum Ten Hove 27 april tot 3 mei

Verslag bewoners woonzorgcentrum Ten Hove 27 april tot 3 mei
Lees verder

Kleurrijke lampenkappen brengen 'thuisgevoel' in onze winkelstraten

Nu onze winkels bijna opnieuw openen, fleuren we de winkelstraten op. Om het 'thuisgevoel' toch nog een beetje te behouden en de stap naar de 'buitenwereld' niet te groot te maken, kiezen we voor gezellige lampenkappen in allerlei kleurtjes. Zo verwelkomen we onze shoppers met plezier terug in de Molse winkels. Uiteraard gebeurt de herstart van onze winkelkern met de nodige voorzorgsmaatregelen. Alle info over shoppen in onze gemeente tijdens deze periode vind je op www.molblijftwinkelen.be.

Lees verder

Brief aan ouders: Veilig naar school in MooiMol, heb vertrouwen in elkaar

Op woensdag 6 mei ontvangen alle ouders met schoolgaande kinderen in onze gemeente een brief van het gemeentebestuur over de gedeeltelijke heropening van de scholen. Met deze brief benadrukken we dat veiligheid voor de kinderen en de leerkrachten onze grootste bekommernis is. We merken dat ouders met heel wat vragen en bezorgdheden zitten. Met een open en transparante communicatie vragen we om vertrouwen en beantwoorden we zoveel mogelijk vragen.

Lees verder

Sint-Lutgardis steekt Molse handelaars een hart onder de riem

Het Sint-Lutgardis daagt haar leerlingen uit om vanuit hun kot de verschillende vakgebieden in de kijker te zetten met een leuke foto of filmpje. Uit alle inzendingen wordt een winnaar getrokken die een Mols Kadoke wint ter waarde van 50 euro. Met het Mols Kadoke steunt de school de lokale economie en de Molse handelaars. Dankjewel, een mooi gebaar!

Lees verder