Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 20 mei 2020

Gemeente Mol: Skaters vanaf 23 mei opnieuw welkom op skatepark op woensdag, zaterdag en zondag

Skaters vanaf 23 mei opnieuw welkom op skatepark op woensdag, zaterdag en zondag

Vanaf zaterdag 23 mei heropent het skatepark onder strikte voorwaarden op woensdag, zaterdag en zondag, telkens van 11 tot 21 uur. Op elk moment zijn maximum 20 skaters tegelijkertijd welkom. Zo kunnen de skaters onderling voldoende afstand houden. Is het skatepark volzet? Wacht even in de voorziene ruimte of kom een andere keer terug. Medewerkers van het jeugdhuis en verantwoordelijken van het skatepark houden tijdens de openingsuren strikt toezicht. Veel skateplezier!

Lees verder

Nood aan kinderopvang in juli en augustus? Laat het ons alvast weten!

De online inschrijvingen voor de buitenschoolse kinderopvang tijdens de zomermaanden starten op zaterdag 23 mei. Omdat we nog geen duidelijkheid hebben over de manier waarop we de kinderopvang in juli en augustus mogen organiseren, schrijf je in op de reservelijst. Op die manier kennen we de opvangnoden en proberen we hiermee rekening te houden van zodra we de richtlijnen vanuit de Nationale Veiligheidsraad kennen. Dus, denk je opvang nodig te hebben? Schrijf dan alvast in op de reservelijst. Let wel op: het gaat niet om een definitieve inschrijving. Net zoals de voorbije jaren houden we een collectieve sluiting van maandag 27 tot en met vrijdag 31 juli.

Lees verder

Volg de gemeenteraad van maandag 25 mei live via Youtube

Op maandag 25 mei, om 20 uur kan je de gemeenteraad live volgen op Youtube via deze link. De gemeenteraadsleden vergaderen al een tijdje veilig van thuis uit via Zoom. Via een livestream op Youtube zenden we de gemeenteraad uit zodat iedereen deze publieke vergadering ook tijdens de coronacrisis kan volgen.

Lees verder

Kinderfietstocht 'Lot en Bot' weer terug van weggeweest: ga op speurtocht!

Ook deze zomer zoek je samen met Lot en Bot naar de gouden zandkorrel. Deze gratis kinderfietstocht van 16 kilometer zit boordevol toffe opdrachtjes waardoor er van verveling geen sprake kan zijn! Onderweg beleven mama's en papa's, oma's en opa's en vooral de kindjes grote avonturen. Ideaal om gewoon in onze eigen gemeente te genieten, wat ook de filosofie is waar we deze zomer mee aan de slag gaan: ZEN in Mol! Je downloadt de zoektocht op www.visitmol.be/lot-en-bot

Lees verder