Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 20 mei 2020

Gemeente Mol: Ongeval E34 – update 20.45 uur

Ongeval E34 – update 20.45 uur

 

  • Tankwagen moet nog overgepompt worden.

  • Herstelling wegdek gaan van start.

  • Als alles volgens planning verloopt gaat de E34 in beide richtingen opnieuw open vanaf 20 mei, 6 uur.
Lees verder

Onze bib gaat opnieuw open vanaf maandag 25 mei. Wat moet je weten?

Vanaf maandag 25 mei ben je opnieuw welkom in onze bib. Kranten en tijdschriften komen lezen, kan voorlopig nog niet. De voorleeshoek en de spelotheek blijven ook nog even gesloten. Een computer gebruiken kan na afspraak op het nummer 014 33 07 64. Voor het uitlenen van boeken, cd's en dvd's ben je uiteraard welkom, rekening houdend met een aantal maatregelen voor een veilig bezoek. Daarnaast kan je blijvend gebruik maken van 'Boek op je stoep' waarbij we boeken bij je thuis afleveren.

Lees verder

Coronawachtpost enkel bereikbaar via De Biststraat vanaf dinsdag 26 mei

Vanaf dinsdag 26 mei zijn de coronawachtpost in sporthal Den Uyt en parking Den Uyt in de Rode-Kruislaan enkel bereikbaar via De Biststraat. Verkeer komende van Balen of Molderdijk kan de Kleinendijk niet inrijden. Een bewegwijzering van de omleiding naar de wachtpost wordt voorzien. Door rioleringswerken is de Rode-Kruislaan afgesloten. Heb je een afspraak in de wachtpost? Kom op tijd! Inwoners die dit verlengd hemelvaartweekend een afspraak krijgen in de coronawachtpost, moeten zich aanmelden in de triagepost van Geel.

Lees verder

Bezoek aan gemeentearchief in 't Getouw vanaf 25 mei na afspraak

Vanaf maandag 25 mei staat ook het gemeentelijk archief in 't Getouw weer voor je klaar. In de eerste plaats helpen we je graag telefonisch verder of via e-mail. Is een bezoek echt nodig? Maak dan vooraf een afspraak. Respecteer bij je bezoek de veiligheidsmaatregelen.

Lees verder