Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 20 mei 2020

Gemeente Mol: Hinder door onderhoudswerken rijbaan in verschillende straten Europawijk

Hinder door onderhoudswerken rijbaan in verschillende straten Europawijk

Vanaf woensdag 27 mei tot en met woensdag 3 juni worden onderhoudswerken uitgevoerd in verschillende straten in de Europawijk. Tijdens de werken wordt een slembestrijking aangebracht. Deze maakt het wegdek opnieuw waterdicht en verlengt daardoor de levensduur van de bestaande asfaltverharding. Tijdens de werken is de straat afgesloten van 7.30 tot 17 uur, uitgezonderd fietsers en voetgangers.

Lees verder

Rustige studieplek nodig? Reserveer je plaats in jeugdhuis of ecocentrum

Ook tijdens de coronaperiode voorziet het gemeentebestuur stille ruimtes voor studenten. Jeugdhuis Tydeeh en ecocentrum De Goren zetten hun lokalen open. Door de strenge maatregelen moet je je plek wel vooraf reserveren. Neem hiervoor contact op met het jeugdhuis (0474 03 20 01) of het ecocentrum (014 81 66 07).

Lees verder

Ecocentrum De Goren heropent op maandag 25 mei

Vanaf maandag 25 mei kan je voor toeristische informatie opnieuw terecht in ecocentrum De Goren (Postelsesteenweg 71). Je bent elke weekdag welkom van 9 tot 16 uur. Pijlen op de grond duiden de looprichting aan in de gebouwen. Er zijn ook stickers geplakt om de wachtafstand aan te duiden tussen de bezoekers. Kom je wandelen met een aantal bezoekers? Eén persoon gaat binnen voor informatie en de rest wacht buiten. Bij het binnenkomen en buitengaan ontsmet je je handen. Let op! Voorlopig kan je enkel met cash geld betalen. De toiletten, cafetaria, de exporuimte, de vergaderzalen en de tuin van het ecocentrum blijven afgesloten.

Lees verder

Dienst toerisme heropent de deuren op maandag 25 mei

Vanaf maandag 25 mei heropent onze dienst toerisme (Markt 1a) de deuren. Je kan er elke weekdag van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 16 uur terecht voor alle toeristische informatie. Bij het binnenkomen en buitengaan van het gebouw ontsmet je je handen. We laten maximum twee personen toe in het infokantoor. Er plakken stickers op de grond om de wachtafstand aan te duiden tussen de bezoekers. Tijdens het weekend is de dienst enkel telefonisch of via mail bereikbaar van 10 tot 15 uur.

Lees verder