Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 19 mei 2020

Gemeente Mol: Elk kind dat aan voorwaarden voldoet kan naar voor- en naschoolse opvang

Elk kind dat aan voorwaarden voldoet kan naar voor- en naschoolse opvang

Elk kind dat aangemeld werd voor de voor- en naschoolse opvang en waarvan de ouders aan de juiste voorwaarden voldoen, heeft de komende weken een plekje in de voor- en naschoolse opvang. De voorziene opvangcapaciteit van maximaal 28 vaste kinderen, opgesplitst in twee gescheiden groepen volstond niet op alle scholen. Daarom voorzien de basisscholen van Ezaart, Rauw en Millegem een extra groep. We kunnen dit realiseren dankzij de flexibele inzet van leerkrachten en gemeentepersoneel. We vangen in totaal 239 kinderen op.

Lees verder

Jeanne Vos vierde 100ste verjaardag op 18 mei in woonzorgcentrum Hemelrijck

Op 18 mei vierde Jeanne Vos haar 100ste verjaardag. Jeanne woont momenteel in woonzorgcentrum Hemelrijck. Daar werd ze op deze mooie dag in de bloemetjes gezet. De medewerkers versierden de tuin zodat Jeanne er vanuit haar kamer van kon genieten. Ze mocht ook zelf haar menu kiezen, wat geen gemakkelijke keuze was. Je wordt natuurlijk niet elke dag 100, dat vraagt om leuke extraatjes.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt drie deeltijdse zorgkundigen voor contract bepaalde duur

Het gemeentebestuur zoekt drie deeltijdse (50 of 75%) zorgkundigen (C1-C2) voor woonzorgcentrum Ten Hove. Het gaat over contracten voor bepaalde duur van drie maanden, met kans op verlenging. Solliciteer zo snel mogelijk via het online sollicitatieformulier.

Lees verder

Tijdelijke verkeersmaatregelen door rioleringswerken Rode-Kruislaan vanaf 26 mei

Op dinsdag 26 mei start REGA INFRA in opdracht van Pidpa met rioleringswerken in de Rode-Kruislaan. In de Rode-Kruislaan geldt dan een doorgangsverbod, enkel bewoners zijn toegelaten. Parking Rivierstraat is enkel bereikbaar via de Rivierstraat. Parking Den Uyt en de coronawachtpost zijn enkel bereikbaar via de Biststraat. De werken zullen ongeveer vijf maanden duren.

Lees verder