Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 20 mei 2020

Gemeente Hooglede: Stel contact met je arts niet uit

Gemeente Hooglede
Stel contact met je arts niet uit
Uit vrees voor het coronavirus blijven nog al te veel mensen een afspraak bij hun (huis)arts of een bezoek aan de spoedafdeling van het ziekenhuis uitstellen, ook al hebben ze verontrustende klachten.
Lees verder

Infopunt Trimard open vanaf maandag
Vanaf maandag 25 mei is het infopunt opnieuw open. Het infopunt werd ingericht volgens de coronamaatregelen. Gelieve bij je bezoek aan het infopunt de richtlijnen te volgen.
Lees verder

Bedeling mondmaskers
Deze week stelden onze medewerkers alles in het werk om de bedeling van de beloofde mondmaskers klaar te maken. Met dank aan onze vrijwilligers zullen deze tussen 20 en 24 mei bedeeld worden. Hou je brievenbus alvast in het oog!
Lees verder

Op zoek naar een studieruimte?
Momenteel wordt er met de jeugddienst en de preventieadviseur van de gemeente onderzocht om een centrale bloklocatie te openen in de gemeente. Een plek die voor studenten, die thuis geen goede ruimte ter beschikking hebben, de mogelijkheid geeft om zich goed te concentreren.
Lees verder

Recyclagepark Hooglede open op vrijdag 22 mei
Het recyclagepark te Hooglede zal vrijdag uitzonderlijk open zijn. Normaal was deze gesloten wegens een brugdag. Vanaf maandag 25 mei gelden de normale openingsuren.
Lees verder