Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 20 mei 2020

Gemeente Beernem: Vacature begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang

Vacature begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang
We zoeken 3 deeltijdse kinderbegeleid(st)ers voor onze buitenschoolse kinderopvang. We bieden een contract van onbepaalde duur voor 20 uur per week aan. Je bezorgt kinderen uit het lager en kleuteronderwijs een fijne tijd voor en/of na de schooluren, op woensdagnamiddagen en op vakantiedagen. Indiensttreding is voorzien op maandag 1 juli 2020.
Lees verder

Nieuwsbrief 'Werken Oostveld, Pluime, Zeldonk' – update 19 mei 2020
De aannemer werkt verder met respect voor de maatregelen tegen het coronavirus. Hierbij is afstand houden zeer belangrijk. We willen dan ook vragen dat iedereen die langs de werken komt of woont ook deze afstand wil behouden. Via deze nieuwsbrief willen wij je informeren over de volgende stappen. Daarnaast willen we je ook bedanken voor het begrip en geduld tijdens deze ingrijpende werken.
Lees verder

De bib heropent op 2 juni, met de nodige voorzorgen
De bib in Beernem opent opnieuw haar deuren op dinsdag 2 juni. We zijn blij om je opnieuw te mogen verwelkomen. Let wel: de bib is tijdelijk niet open op woensdagvoormiddag en vrijdagvoormiddag. Bib Het Schepenhuys blijft gesloten. De diensten 'Bib aan huis' en 'Boek een boek' blijven beschikbaar.
Lees verder