Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 9 april 2020

Herenthout: Vacature | Begeleiders buitenschoolse kinderopvang

Herenthout
Vacature | Begeleiders buitenschoolse kinderopvang
Loket Kids & co heeft een vacature van halftijds begeleider voor de buitenschoolse kinderopvang. Het betreft een contract van onbepaalde duur. Als begeleider ben je verantwoordelijk voor het opvangen en begeleiden van schoolgaande kinderen voor en na school en op schoolvrije dagen.
Lees verder

Mag je tijdens je wandeling zwerfvuil opruimen?
Particuliere zwerfvuilacties in groep zijn niet toegestaan. Het is toegestaan om, als je alleen, met een gezinslid of vriend(in) gaat wandelen, dit te combineren met het oprapen van zwerfvuil maar enkel in een hoeveelheid die de wandelaar zelf kan dragen.
Lees verder

Betaaltermijn algemene provinciebelasting verlengd
Jaarlijks rond deze periode stuurt de provincie Antwerpen een aanslagbiljet uit naar haar inwoners. Op deze brief staat een termijn van twee maanden om 39 euro over te schrijven. Omwille van de coronacrisis besliste het provinciebestuur deze betalingstermijn van twee naar vier maanden te verlengen.
Lees verder

Beweeg mee met de (regionale) tv
Bewegen is en blijft belangrijk, ook in tijden van corona. Maar hoe doe je dat nu vanuit je kot? Zeker voor de oudere generaties -  risicogroep voor dit coronavirus - is dit niet zo'n eenvoudige klus. Om alle senioren voldoende in beweging en gezond te houden, zendt de regionale televisiezender RTV daarom sinds deze week een bewegingsprogramma uit.
Lees verder