Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 20 april 2020

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: De laatste weken van de grijze zak

De laatste weken van de grijze zak
Over drie weken is het onherroepelijk gedaan met de grijze vuilniszak in onze gemeente. Vanaf 2 mei kunt u alleen nog de gouden aanbieden aan de ophalers van IVAREM. Zet u de komende weken nog een grijze aan de straat? Dan vindt u een briefje in uw brievenbus om u aan de wissel te herinneren.
Lees verder

OV/2019/408 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het bouwen van een halfopen eengezinswoning-Annelies Broos-Mechelsesteenweg 59
Lees verder

OV/2020/089/ME - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het aanvragen van een bronbemaling - Vossevelden 10, Vossevelden 11, Vossevelden 13, Vossevelden 16 - A.G.B.b. BVBA
Lees verder

Woonwinkel blijft bereikbaar tijdens coronacrisis
Ook in tijden van corona heeft u mogelijk vragen over uw woning. Kunnen herstellingen uitgevoerd worden? Kunnen betalingen van huurgelden uitgesteld worden bij technische werkloosheid, en hoe? De Woonwinkel blijft paraat om op uw vragen te antwoorden en u de nodige informatie te verstrekken.
Lees verder

Blijf melding maken van zwerfkatten
Ook nu de corona-epidemie ons leven beheerst, blijft het belangrijk om melding te maken van zwerfkatten. Het kittenseizoen breekt aan. Er één overslaan, kan het zwerfkattenbestand opnieuw doen exploderen. Ziet u een zwerfkat? Laat het ons dan weten via het meldpunt van onze website.
Lees verder

Hoe gezond is het verkeer in uw straat?
Onze gemeente doet dit jaar mee aan het project 'Straatvinken'. Vink op donderdag 14 mei aan hoeveel voetgangers, fietsers en andere voertuigen er door uw straat passeren. Tel één uurtje, van 17 tot 18 uur.
Lees verder