Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 30 april 2020

Gemeente Mol: Woonzorgcentra leveren alle inspanningen om contact met familie warm te houden

Woonzorgcentra leveren alle inspanningen om contact met familie warm te houden

De woonzorgcentra Ten Hove, Witte Meren en Hemelrijck doen er alles aan om ook tijdens de coronacrisis het contact tussen bewoners en familie warm te houden. De babbelhut bijvoorbeeld in woonzorgcentrum Ten Hove deed al vele ogen schitteren. Deze week kregen 95 bewoners bezoek van één van de kinderen of familieleden. Dit gebeurde in een sfeervolle setting met behulp van een telefoon en met een raam ertussen. Eerder werden de partners van de bewoners al gecontacteerd en uitgenodigd om naar de babbelhut te komen. Want elkaar zien tijdens een telefoongesprek is toch net iets anders.

Lees verder

Vanaf maandag 4 mei heropstart asfalteringswerken in tal van straten

Op maandag 4 mei starten de asfalteringswerken weer op in de Keiheuvelstraat en Brouwerijdreef (Wezel), Schooldreef (Rauw) en Europawijk (Millegem). De werken starten met het borstelen en inspuiten van het wegdek met een kleeflaag. Dinsdag en woensdag wordt dan het asfalt aangebracht. De straten zijn hierdoor enkele uren volledig afgesloten. Mits gunstige weersomstandigheden nemen de werken een drietal dagen in beslag.

Lees verder

Positieve sfeer rond woonzorgcentrum Ten Hove

Ondanks de moeilijkheden die deze periode met zich meebrengt, hangt er een positieve sfeer rond ons woonzorgcentrum! De gevel is versierd met spandoeken, ballonnen en hartjes. Elke middag zorgen personeelsleden voor een zang- en klapconcert rond de serviceflats en het woonzorgcentrum. Zo komen we samen de coronacrisis door.

Blijf zorg dragen voor elkaar!

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt expert ruimtelijke ordening

Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse expert ruimtelijke ordening, niveau A, salarisschaal A1-A3, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur. Solliciteer tot en met 26 mei 2020 bij voorkeur via het online sollicitatieformulier.

Lees verder