Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 10 april 2020

Gemeente Mol: Samen met Molse handelaars maken we de huis-aan-huiskrant ‘Mol blijft winkelen’

Samen met Molse handelaars maken we de huis-aan-huiskrant 'Mol blijft winkelen'

Binnenkort vindt elke Mollenaar het krantje 'Mol blijft winkelen' in de brievenbus. Het gemeentebestuur werkte samen met de handelaars de website www.molblijftwinkelen.be uit. Op basis van deze website zorgen we ook voor een huis-aan-huiskrantje 'Mol blijft winkelen' met een overzicht van de handelszaken die voor een creatief alternatief zorgen tijdens de coronacrisis. Is dit iets voor jouw handelszaak? Schrijf dan in via www.gemeentemol.be/handelszaaktijdenscorona voor zondag 12 april, 20 uur.

Lees verder

Gemeentebestuur verstuurt 5.375 coronahulpkaarten naar 75-plussers

Maar liefst 5.375 thuiswonende inwoners van minstens 75 jaar en ouder ontvangen in de loop van deze week post van het gemeentebestuur. In de brief vinden de ontvangers een coronahulpkaart en info over het beweegprogramma #samenbewegen op RTV. De coronahulpkaart geeft de ouderen een overzicht van het hulp- en steunaanbod in deze coronacrisis. Zo verlagen we de drempel om hulp te vragen zoveel mogelijk. De info over #samenbewegen laat ouderen bewegen en stimuleert hen gezond te blijven.

Lees verder

Geen papieren editie Uit in Mol mei en juni

Door de coronacrisis verschijnt er geen papieren editie van onze activiteitenkrant Uit in Mol voor de maanden mei en juni. Voor de meest actuele informatie kan je terecht op de digitale Uit in Mol op onze website www.gemeentemol.be.

Lees verder

Welke hygiëneadviezen krijgt een coronapatiënt in thuisisolatie van ziekenhuis?

Welke hygiëneadviezen krijgt een coronapatiënt in thuisisolatie van het H. Hartziekenhuis? Dit alles staat vermeld in een informatiebrochure van het ziekenhuis. De info is zowel voor de patiënt als voor zijn/haar naaste omgeving. De te volgen adviezen zijn belangrijk om de verdere verspreiding van het coronavirus vermijden. Je kan de brochure hier downloaden.

Lees verder