Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 20 april 2020

Gemeente Mol: Mol blijft winkelen: 20% korting bij onze Molse handelaars

Mol blijft winkelen: 20% korting bij onze Molse handelaars

Het gemeentebestuur geeft tot 31 augustus 20% korting op alle aankopen bij onze getroffen Molse handelaars. Met deze online bons bewijzen we dat onze Molse handelaars tijdens deze coronacrisis op allerlei creatieve manieren - waaronder persoonlijke thuislevering - hun klanten uitstekend blijven bedienen. Om van de korting te genieten, koop je in onze webshop online kortingsbons voor je favoriete handelaar. Per bon betaal je 10 euro, maar krijg je een inruilwaarde van 12 euro. Alle inkomsten worden meteen naar de specifieke handelaar doorgestort, ook al heb jij je bons nog niet opgebruikt. Het systeem staat open voor alle handelaars die 't Mols Kadoke aanvaarden én tijdens deze coronacrisis actief blijven met een lever- en/of afhaalservice. Je vindt alle deelnemende handelaars op www.molblijftwinkelen.be. Elke handelaar kan op ieder moment nog instappen.

Lees verder

Geen Mol's Got Talent in 2020

Afgelopen weekend besliste TAMUSEMENT v.z.w. met spijt in het hart om Mol's Got Talent 2020, de 24 talentenkampen voor alle leeftijden, te annuleren. De aanhoudende onzekerheid door de coronacrisis maakte de organisatie praktisch onhaalbaar. Op dit moment zijn er nog geen richtlijnen voor begin juli. Het verzamelen van grote groepen kinderen in één ruimte zal bijzonder moeilijk zijn, als het in juli al toegelaten is. In deze omstandigheden is het voor de organisatoren onmogelijk om dit mooie project veilig te organiseren.

Lees verder

Zwembad Vita Den Uyt verlengt abonnementen met duur sluitingsperiode

Zwembad Vita Den Uyt blijft nog zeker tot en met 3 mei dicht. Het blijft afwachten wanneer het zwembad de deuren weer mag openen. In afwachting geeft Vita Den Uyt de abonnementhouders alvast mee dat de bestaande abonnementen, zowel jaarabonnementen als 20-beurtenkaarten, verlengd zullen worden met de duur van de verplichte sluitingsperiode. Van zodra het zwembad weer opengaat, brengen we jullie op de hoogte of volg zelf de berichtgeving op www.vita-denuyt.be of op de Facebookpagina van Vita Den Uyt.

Lees verder

Extra vrijwilligers gezocht voor coronaproject TelefoonSTER

Dienst seniorenplus zoekt extra vrijwilligers voor het coronaproject TelefoonSTER. Ben jij sociaal, meelevend en heb je een luisterend oor? Wil jij mensen opbellen die in deze coronacrisis dreigen geïsoleerd te raken? Dan ben jij de geknipte persoon om als vrijwillige TelefoonSTER aan de slag te gaan. Meld je aan via de dienst seniorenplus op het nummer 014 33 16 00 of via het e-mailadres dienstseniorenplus@gemeentemol.be.

Lees verder