Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 29 april 2020

Gemeente Mol: Medisch overleg 28 april

Medisch overleg 28 april

Dinsdag 28 april vond een volgend medisch overleg plaats tussen het Heilig Hartziekenhuis, de huisartsen en de coronawachtpost. We geven de belangrijkste conclusies van dit medisch overleg.

Lees verder

Bewegingsprogramma #samenbewegen herhaald door groot succes

Door het grote succes van het bewegingsprogramma voor senioren #samenbewegen beslisten het gemeentebestuur en RTV om de lessen te herhalen. Vanaf 4 mei herbekijk je de lessenreeks. Stem dagelijks af op RTV om 10.30 of 15 uur en beweeg 15 à 20 minuten mee met onze sportcoach Marjan Kuppens. De lessen richten zich tot volwassenen en ouderen en kunnen eenvoudig uitgevoerd worden in de huiskamer. Mits wat aanpassingen zijn vele oefeningen ook mee te doen op je stoel!

Lees verder

Gemeentebestuur steekt vrijwilligers een hart onder de riem met warm filmpje

Het gemeentebestuur kan op veel vrijwilligers rekenen, maar door de coronamaatregelen blijven heel wat vrijwilligers op hun honger zitten. Zij mogen hun vrijwilligerstaken niet meer opnemen. Sommigen onder hen krijgen het moeilijk nu de crisis zolang aanhoudt. Met een filmpje voor alle vrijwilligers met de warme boodschap 'Uit het oog, maar niet uit het hart', roepen we hen op om vol te houden, sterk te zijn en goed voor zichzelf te zorgen zodat we elkaar gauw weerzien. 

Lees verder

Laat onze Rode Kruisafdeling Mol niet stikk(er)en. Koop nu de sticker online!

Door corona staan er dit jaar geen enthousiaste vrijwilligers van het Rode Kruis jou op te wachten aan een Mols kruispunt of supermarkt. Wil jij evenwel dat de vrijwilligers van onze Rode Kruisafdeling Mol ook volgend jaar voor onze gezondheid en veiligheid paraat staan? Koop dan zo snel mogelijk online een sticker via www.rodekruis.be/sticker. Let op! Vermeld duidelijk dat je de gekende sticker koopt ten voordele van 'Rode Kruis Mol'. Enkel zo komt jouw gift bij onze vrijwilligers terecht. Een paar dagen later ontvang je de sticker in je brievenbus. Door als MooiMol zoveel mogelijk stickers te kopen, halen we zoveel mogelijk geld naar Mol. Samen laten we onze Rode Kruisafdeling niet stikk(er)en!

Lees verder