Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zondag 12 april 2020

Gemeente Mol: Medisch overleg 10 april: Broos evenwicht tussen in- en uitstroom ziekenhuis

Medisch overleg 10 april: Broos evenwicht tussen in- en uitstroom ziekenhuis

Op vrijdag 10 april vond een volgend medisch coördinatieoverleg plaats. In aanvulling op onze vaste medische partners (ziekenhuis, coronawachtpost, woonzorgcentra en eerstelijnszone) werden ook de directies van de zorginstellingen De Witte Mol en Den Brand hierbij betrokken. Ook voor deze zorginstellingen heeft de coronacrisis uiteraard ingrijpende gevolgen. We zetten de belangrijkste conclusies van het overleg op een rij:

Lees verder

"Alles ok?" Sociale dienst polst wekelijks bij 550 cliënten naar hoe het gaat

"Alles ok?" "Heb je nog vragen?" "Kunnen we je helpen?" Zeker tijdens deze coronacrisis ligt de drempel voor cliënten van de sociale dienst bijzonder hoog om hun maatschappelijk assistent te contacteren. Daarom draait onze sociale dienst al enkele weken de rollen om. Elk van onze 550 cliënten krijgt wekelijks een mailtje, telefoontje, whatsapp of sms'je om te luisteren hoe het gaat. Eén grote bezorgdheid komt telkens terug. "Wat als…?" De maatschappelijk assistenten proberen zo goed mogelijk te luisteren, te informeren en gerust te stellen. Alle inwoners die door corona in de problemen komen, zijn welkom bij de sociale dienst. Door de dienst snel te contacteren, voorkom je mogelijk veel erger. Bel naar 014 33 16 00.

Lees verder

Lesley steunde onze handelaars met een Mols Kadoke en wint 500 euro!

Vorige week kocht Lesley Noels Een Mols Kadoke van 20 euro en wisselde het meteen in voor een tegoedbon van Univers Fashion. We verloten nog één keer een Mols Kadoke van 500 euro onder de toppers die onze lokale handelaars met een Mols Kadoke ondersteunen. Benieuwd wie je nog allemaal kan ondersteunen met 't Mols Kadoke? Bekijk de mogelijkheden op www.molblijftwinkelen.be

Lees verder

VROLIJK PASEN!

Geniet samen met je gezin thuis van deze feestelijke dag. De coronamaatregelen laten het samenkomen met familie en vrienden niet toe. Maar ook op afstand kan je hen hierbij betrekken. Elk warm gebaar, hoe klein ook, maakt een wereld van verschil.

Lees verder