Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 8 april 2020

Gemeente Hooglede: Denk na voor je een dier in huis haalt

Gemeente Hooglede
Denk na voor je een dier in huis haalt
Informeer je goed over de noden van het dier, zowel qua huisvesting als verzorging, tijdsinvestering en kosten. Maak voor jezelf en je gezin uit of je ook na de coronamaatregelen nog voldoende tijd hebt voor de dieren. Zo zorgen we er samen voor dat de dieren achteraf niet in het asiel belanden
Lees verder

Financiële en/of psychische problemen in tijden van corona
De maatregelen ter bestrijding van het coronavirus kunnen ingrijpende gevolgen hebben. Veel mensen hebben te kampen met dalende inkomsten. Heb je financiële problemen? Maak dan een afspraak met de sociale dienst van Hooglede.
Lees verder

Marktkramen enkel in Hooglede en St. Jozef
Voedingskramen die op een markt staan zijn momenteel niet toegelaten, tenzij ze nodig zijn voor de voedselvoorziening waar géén voedingszaken aanwezig zijn. Voor onze gemeente wil dit zeggen dat het kippenkraam en viskraam te Hooglede en het groentenkraam en vleeskraam op St Jozef open mogen zijn.
Lees verder

Help-pagina onder Huis van het Kind
Lees verder

'Vanuit ons kot' - krant
Heb je een familielid die geen toegang geeft tot mailen, skypen, videochatten,... ? Dan is er een tijdelijke actie om online een gratis familiekrant te maken dat bij de (groot)ouder in papieren vorm in de bus valt.
Lees verder