Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 8 april 2020

Gemeente Herent: Nieuw: ondernemen@herent.be

Gemeente Herent
Nieuw: ondernemen@herent.be
Voortaan kunnen ondernemers hun vragen aan de gemeente richten aan ondernemen@herent.be
Lees verder

Start to sport 2020 - digitale editie
Bewegen is in deze dagen een noodzaak, zowel voor je lichaam als je geest.Wij verzamelen hier alle Herentse kwaliteitsvolle initiatieven voor jong en oud. Starten met sporten of wat pittiger, dat kan allemaal, en dit onder de deskundige begeleiding van Herentse specialisten.
Lees verder

Advies voor mensen die thuis geïsoleerd zijn en hun omgeving
Wat moet u precies doen als u wegens Covid-19 thuis in isolatie zit? U hebt richtlijnen gekregen, maar u hebt ze misschien niet allemaal kunnen onthouden? Aan dit bericht hebben we een overzicht met alle richtlijnen op een rijtje gekoppeld.
Lees verder

Help de helpers, platform dat zorgverstrekkers en -instellingen met elkaar in contact brengt
Artsen, paramedici en verpleegkundigen die ondersteuning willen bieden in de strijd tegen Covid-19 kunnen zich als vrijwilliger aanmelden op het nieuwe Vlaamse platform. De site match die gegevens met de noden van ziekenhuizen en zorgcentra in de buurt.
Lees verder

Verplegend personeel gezocht voor Schakelzorgcentrum
Ook in onze regio wordt alles in gereedheid gebracht om een schakelzorgcentrum te openen. Actieve verpleegkundigen, gepensioneerde verpleegkundigen of mensen die het diploma hebben maar het beroep niet (meer) uitoefenen en die de zorg voor de pati├źnten willen opnemen, kunnen zich melden.
Lees verder