Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 28 april 2020

Gemeente Haaltert: Waardig afscheid nemen van op afstand

Waardig afscheid nemen van op afstand

Jammer genoeg dwingt de coronacrisis ons om na te denken over hoe we op een andere manier in verbinding kunnen staan met onze geliefden, nu we niet langer op bezoek mogen in ziekenhuizen en woonzorgcentra.

Lees verder

Hoe gebruik je een mondmasker correct?

Er werd aangekondigd dat bij het stapsgewijs opheffen van coronamaatregelen, het gebruik van mondmaskers zou aangeraden worden. We geven je hierbij tips hoe je een mondmasker correct gebruikt.

Lees verder

Virtuele openingsweek voor nieuwe zaal

De nieuwe, polyvalente zaal aan de academie in Denderhoutem is af en zou feestelijk geopend worden op 24 april met een heuse openingsweer erachteraan. Maar de coronacrisis besliste er anders over. Daarom... gaan we digitaal!

Lees verder

Gemeentehuis wordt inzamelpunt mondmaskers

Heb jij ook mondmaskers gemaakt maar weet je niet goed hoe en waar je die kan doneren? Het gemeentehuis zorgt voor een inzamelpunt. Wie mondmaskers naaide, kan ze elke werkdag inleveren tussen 9 en 11 u. Je belt daarvoor aan de inkom van het gemeentehuis aan, waarop je binnengelaten wordt. In de gang t.h.v. de waterbar staat een doos waar de mondmaskers in mogen. #OnzeGemeenteHelpt

Lees verder