Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 20 april 2020

Gemeente Boom: Restauratie park start op 20 april

Restauratie park start op 20 april
Op 20 april zullen de werken in het park starten. De firma Monument Goedleven zal dan de werf beginnen inrichten om zoals gepland aan de restauratie van de Franse vijvers te beginnen.
Lees verder

Vijfde corona-krantje Den Beuk
'Het leven zoals het is ...' In tijden van quarantaine en geen bezoek aan de bewoners van het WZC Den Beuk willen we jullie als familie of vrienden toch wat op de hoogte houden van het leven zoals het is bij ons.
Lees verder

Steunmaatregelen Lokaal bestuur Boom voor lokale ondernemers
Zo goed als iedereen wordt getroffen door de coronacrisis en zeker onze lokale ondernemers die hun deuren moeten sluiten en heel wat omzet verliezen. Daarom hebben wij een aantal steunmaatregelen op lokaal niveau uitgewerkt.
Lees verder

Steunmaatregelen van de overheid
De overheid heeft verschillende steunmaatregelen uitgewerkt voor ondernemers die minder of geen inkomsten hebben door de coronacrisis. Wij zetten graag de links naar alle informatie voor je op een rij.
Lees verder

Zet je bedrijf in de Boomse bedrijvengids
Op de website van de gemeente Boom vind je een handig overzicht van alle Boomse bedrijven. Je kan je bedrijf hier zelf toevoegen eens je je hiervoor hebt ingeschreven en je gegevens aanpassen wanneer je wil.
Lees verder

Geen parkeerverbod voor straatvegen momenteel
Omdat wij je momenteel niet onnodig uit je kot willen lokken, moet je je auto voorlopig niet verplaatsen voor het straatvegen. Onze diensten volgen de geplande veegroutes even niet. Ze proberen onze straten wel proper te houden door te vegen waar het mogelijk is.
Lees verder