Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 21 april 2020

Gemeente Beernem: Meest gestelde vragen over Coronavirus - FAQ's update 21 april

Meest gestelde vragen over Coronavirus - FAQ's update 21 april
We krijgen heel wat vragen binnen over het Coronavirus. Ook over onze dienstverlening. Hier vind je een overzicht van de meest gestelde vragen. Vooraleer het infonummer te contacteren of te mailen naar corona@beernem.be, is het raadzaam om eerst FAQ's na te lezen. Wie weet, vind je hier al een antwoord op je vragen. De lijst wordt af en toe aangepast.
Lees verder

Overzicht Huis-aan-huis-levering, afhaalmaaltijden en voedingsautomaten - update 21 april
Onze horecazaken hebben jammer genoeg de deuren moeten sluiten door de coronamaatregelen. Heel wat onder hen zochten oplossingen om hun klanten te blijven bedienen. Ze leveren maaltijden aan huis of je kan bij hen maaltijden afhalen. Uiteraard kan je ook in de coronaperiode terecht bij de 24/7 voedingsautomaten. We hebben het voor jou opgelijst waar je afhaalmaaltijden kan bestellen.
Lees verder

Hulp bij invullen belastingaangifte? Dit jaar telefonisch.
Normaal gezien kwamen op dinsdag 26 mei 2 experten van de FOD Financiƫn naar O.C. De Kleine Beer om onze inwoners te helpen met het invullen van je belastingaangifte. Door de coronacrisis gaat deze zitdag niet door. Wie hulp wil bij het invullen van zijn of haar belastingbrief, kan telefonisch geholpen worden door de FOD Financiƫn.
Lees verder