Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 20 april 2020

Gemeente Beernem: Extra coronamaatregelen: afsluiten fietsbrug en fietsverbod op fietspad tussen jachthaven en Miseri...

Extra coronamaatregelen: afsluiten fietsbrug en fietsverbod op fietspad tussen jachthaven en Miseriebocht
In coronatijden kan het deugd doen om een toertje te fietsen of te wandelen. Maar ook tijdens het wandelen en fietsen moet je rekening houden met de social distance maatregelen. We hebben gemerkt dat de afstand van minstens 1,5 meter niet op alle plaatsen kan gewaarborgd worden, vooral op warme dagen. Daarom heeft de burgemeester enkele noodzakelijke maatregelen genomen.
Lees verder

Meest gestelde vragen over Coronavirus - FAQ's update 18 april
We krijgen heel wat vragen binnen over het Coronavirus. Ook over onze dienstverlening. Hier vind je een overzicht van de meest gestelde vragen. Vooraleer het infonummer te contacteren of te mailen naar corona@beernem.be, is het raadzaam om eerst FAQ's na te lezen. Wie weet, vind je hier al een antwoord op je vragen. De lijst wordt af en toe aangepast.
Lees verder

Open blad tegen corona
Door de impact van het coronavirus op onze dienstverlening, evenementen, activiteiten en openbare werken geven we voorlopig geen 'Open blad' uit. We informeren je zoveel mogelijk via de website en sociale media. Wel ligt vandaag deze 'Beernem tegen corona' in de bus. We zetten in deze editie de belangrijkste maatregelen, met een impact op onze gemeente, op een rijtje.
Lees verder