Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 13 maart 2020

Stad Tongeren: Coronavirus

Coronavirus
Wilt u meer weten over het coronavirus? Op de website www.info-coronavirus.be/nl kunt u allerlei info terugvinden. U kunt er ook de evolutie in ons land opvolgen en u krijgt er hygiƫne-advies. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met het gratis nummer 0800/14 689.
Lees verder

Mevrouw Marie-Ange wint 500 euro met ambi.pas
Mevrouw Marie-Ange Thoonen wint als derde 'Een Valentijnbudget met de ambi.pas'. Zij wint 5.000 punten of 500 euro dankzij haar aankoop bij parfumerie Steenmans, Grote Markt te Tongeren.
Lees verder

Mevrouw Lut wint 500 euro met ambi.pas
Mevrouw Lut Van Samang wint als vierde 'Een Valentijnbudget met de ambi.pas'. Zij wint 5.000 punten of 500 euro dankzij haar aankoop bij bloemenzaak 'The 4 Seasons', Maastrichterstraat te Tongeren.
Lees verder

Difoto etaleert werken in etalages
Nog tot 31 maart etaleert fotoclub Difoto Tongeren i.s.m. de handelaars enkele werken van haar leden in etalages van handelszaken in het centrum (Sint-Truiderstraat, Grote Markt, Maastrichterstraat en Stationslaan). Zeker de moeite om eens een kijkje te gaan nemen!
Lees verder

Praat met jouw kind over corona
Ook kinderen zijn ongerust nu het coronavirus constant in de media is. Ze horen, zien en lezen net zo goed het nieuws als volwassenen. 5 tips om het gesprek met je kind aan te gaan.
Lees verder

Mevrouw Anne Marie wint 500 euro
Mevrouw Anne Marie wint als eerste 'Een budget met de ambi.pas'. Zij wint 5.000 punten of 500 euro dankzij haar aankoop bij Hema, Maastrichterstraat te Tongeren.
Lees verder