Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 12 maart 2020

Retie: Vacature Pidpa: Senior boekhouder (Antwerpen)

Vacature Pidpa: Senior boekhouder (Antwerpen)
Contract onbepaalde duur - Als senior boekhouder maak je deel uit van de dienst algemene boekhouding binnen de directie FIA bij Pidpa. Je krijgt binnen de algemene boekhouding een duidelijk omschreven domein waar je eindverantwoordelijkheid voor draagt naar kwaliteit en deadlines.
Lees verder

Vacature Pidpa: Educatief medewerker Hidrodoe
Contract van 4 maanden (mei-augustus) - Jij bent het uithangbord van Hidrodoe! Je geeft groepen en families een hartelijk welkom en een onvergetelijke belevenis. Bovendien zorg je ervoor dat de bezoekers een educatieve meerwaarde krijgen tijdens hun bezoek.
Lees verder

Verwijderen laanbomen langs Heide vanaf 17 maart
Verschillende stormen in 2019 en 2020 hebben ervoor gezorgd dat de laanbomen langs Heide (grensgebied Retie-Geel) schade hebben opgelopen. Zowel de populieren zelf als de omliggende infrastructuur (waterleiding, elektriciteitsnetwerk en asfaltverharding) raakten hierdoor beschadigd.
Lees verder

Coronavirus COVID-19: maatregelen Retie
Om de snelle verspreiding van het Coronavirus af te remmen, besliste het gemeentebestuur in overleg met de organisatoren van verschillende evenementen in Retie op 13, 14 en 15 maart om deze af te gelasten. Maatregelen omtrent andere evenementen en activiteiten worden nauwlettend opgevolgd ...
Lees verder