Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 13 maart 2020

Retie: Alle evenementen vanaf 13/03/2020 tot en met 04/04/2020 afgelast

Alle evenementen vanaf 13/03/2020 tot en met 04/04/2020 afgelast
De federale overheid besliste om recreatieve activiteiten (sport, cultuur, folklore, enz.)vanaf vrijdag 13 maart '20 om middernacht tot en met 3 april te verbieden om verdere verspreiding van het Coronavirus te beperken. Net als voorheen zullen de ontwikkelingen dagelijks worden beoordeeld.
Lees verder

Aangepaste dienstregelingen tijdens maatregelen Corona
Naar aanleiding van de maatregelen om verspreiding van het Coronavirus in te dijken, hebben sommige diensten afwijkende openingsuren. Deze maatregelen gelden voorlopig tot en met 3 april 2020.
Lees verder

Federale maatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan
Momenteel verkeert ons land in een 'versterkte fase 2' betreffende het Coronavirus COVID-19. De crisis werd dor de Wereldgezondheidsorganisatie uitgeroepen tot een 'wereldwijde pandemie'. Verspreiding van het virus is dus niet langer tegen te houden.
Lees verder

Opschorting lessen n.a.v. Coronavirus: opvang binnen scholen verzekerd
De federale regering besliste op 12 maart om de lessen op te schorten van 16 maart tot en met 3 april. Opvang via de scholen blijft echter wel gegarandeerd. Leerlingen ontvingen informatie via hun school. Voor- en naschoolse opvang en opvang binnen KIKOEN blijven gegarandeerd.
Lees verder