Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 24 maart 2020

Gemeente Mol: Wie zijn jouw vijf lokale helden? Steun onze Molse handelaars op social media!

Wie zijn jouw vijf lokale helden? Steun onze Molse handelaars op social media!

De coronacrisis treft onze lokale handelaars in het hart, ze kunnen onze steun zeker gebruiken. Samen met de handelaarsvereniging werkte het gemeentebestuur een steuncampagne uit op sociale media. Op gemeentemol.be/mijnlokalehelden vind je een afbeelding die je kan downloaden voor Instagram en Facebook. Tag je vijf favoriete Molse handelszaken en post dit op je eigen sociale mediakanalen. Op die manier leren buren en vrienden misschien nieuwe handelszaken kennen die ze nog niet hebben bezocht. Laten we onze lokale helden een hart onder de riem steken!

Lees verder

Medewerkers poetsteam naaien mondmaskers

Het gemeentebestuur maakt enkele medewerkers van de poetsdienst vrij om mondmaskers te naaien. Ze gaan aan de slag met materialen die onze inwoners binnenbrachten. Hiermee willen we een extra steentje bijdragen in onze strijd tegen corona. Dit initiatief vult de talrijk opgestarte privé-initiatieven aan. Ze zijn stuk voor stuk een warm gebaar in deze coronacrisis. Bedankt inwoners, samen maken we MooiMol.

Lees verder

Herinnering aanmeldingsperiode scholen niet-voorrangsgroep: tot en met 31 maart

De tweede aanmeldingsperiode voor het aanmeldingssysteem van de kleuterscholen en de lagere scholen, gestart op maandag 2 maart (9 uur), loopt nog tot en met dinsdag 31 maart (12 uur). Alle ouders met een kind geboren in 2018 én ouders die een andere school kiezen voor hun kind, melden zich aan via www.gemeentemol.be/aanmeldenscholen.

Lees verder

Gerichte verdeling mondmaskers zelfstandige thuisverpleegkundigen, registreren!

De Federale en Vlaamse Overheid stellen gratis mondmaskers ter beschikking voor thuisverpleegkundigen. Ben jij zelfstandig thuisverpleger? Registreer je dan zo snel mogelijk via https://www.nptv.be! Ben je geen erkende thuisverpleger, maar zorgkundige? Vraag dan je mondmaskers aan via www.gemeentemol.be/mondmaskernodig.

Lees verder