Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 25 maart 2020

Gemeente Mol: Verslag bewoners woonzorgecntrum ten Hove: 21 tot 23 maart

Verslag bewoners woonzorgecntrum ten Hove: 21 tot 23 maart
Lees verder

Hé zorgverlener, zorg je ook voor jezelf?

We willen al onze zorgverleners deze dagen in de eerste plaats bedanken voor hun harde werk tijdens deze moeilijke periode en hen een hart onder de riem steken. Zij zorgen ervoor dat mensen die het moeilijk hebben, de nodige hulp krijgen. Maar het is heel belangrijk dat onze zorgverleners ook goed voor zichzelf blijven zorgen. Daarom zetten we vier basisprincipes op een rij: zorg voor voldoende rust, zorg voor veiligheid, zorg voor jezelf en samen, niet alleen.

Lees verder

Meld zwerfkatten ook tijdens coronacrisis bij milieudienst

Ook tijdens de coronacrisis is het belangrijk dat je zwerfkatten blijft melden. Dat meldt de vzw Poezencentrale Mol die ook in deze moeilijk tijd paraat staat om dieren in nood te helpen. Zwerfkatten melden doe je bij de milieudienst, bel hiervoor 014 33 07 35. Enkel zo zorgen we ervoor dat het aantal zwerfkatten in deze coronacrisis niet toeneemt en uit de hand loopt. Voor jou als inwoners zijn hier geen kosten aan verbonden.

Lees verder

Dienst toerisme van april tot eind september alle dagen open

De openingsuren van de dienst toerisme, Markt 1a, worden van 1 april tot eind september opnieuw uitgebreid. De dienst is op zaterdag, zondag en op feest- en brugdagen doorlopend open van 10 tot 15 uur. Van maandag tot en met vrijdag ben je welkom van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur.

Lees verder