Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 12 maart 2020

Gemeente Mol: Opening expo ‘Weerspiegeling Jozef Van Ruyssevelt’ op 28 maart geannuleerd

Opening expo 'Weerspiegeling Jozef Van Ruyssevelt' op 28 maart geannuleerd

Het Jakob Smitsmuseum annuleert de officiële opening van de expo 'Weerspiegeling Jozef Van Ruyssevelt' uit voorzorg voor het coronavirus. Deze was gepland op zaterdag 28 maart van 15 tot 17 uur. Het museum is wel open en de expo is te bezichtigen van zaterdag 28 maart tot en met zondag 31 mei. Volg de actuele toestand op www.gemeentemol.be/corona.

Lees verder

Coronavirus: jeugdhuis Tydeeh sluit van 13 maart tot en met 3 april

Uit voorzorg voor het coronavirus sluit jeugdhuis Tydeeh, Rivierstraat 8 de deuren vanaf vrijdag 13 maart tot en met vrijdag 3 april. Samen met de gewone caféavonden gaan ook de geplande activiteiten niet door. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en maatregelen in verband met het coronavirus in onze gemeente op www.gemeentemol.be/corona.

Lees verder

Zwembad Vita Den Uyt sluit de deuren voor coronavirus

Zwembad Vita Den Uyt (Rode-Kruislaan 18) sluit vanaf donderdag 12 maart (19 uur) de deuren. Hiermee volgen ze het advies van het gemeentebestuur om alle niet-noodzakelijke indooractiviteiten te annuleren. Met deze maatregelen willen we situaties met veel mensen in een beperkte binnenruimte maximaal vermijden om zo de snelle verspreiding van het coronavirus af te remmen. Zwemclubs en individuele zwemmers kunnen dus niet in het zwembad terecht. Ook het schoolzwemmen en de zwemlessen worden vanaf vrijdag 13 maart geannuleerd. Tot wanneer deze maatregel geldt, is op dit moment niet duidelijk. Volg hiervoor de berichtgeving op www.gemeentemol.be/corona.

Lees verder

Academie voor Muziek en Woord annuleert extra activiteiten tot en met 5 april

Vanaf donderdag 12 maart tot en met zondag 5 april annuleert onze Academie voor Muziek en Woord al hun activiteiten. Alleen de lessen volgens het gangbare lessenrooster vinden nog plaats. Dat betekent dat extra repetities en extra lessen, toonmomenten en alle optredens worden afgelast.

Lees verder