Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 23 maart 2020

Gemeente Mol: Nieuwe coronarichtlijnen voor familie van bewoners woonzorgcentrum in Ten Hove

Nieuwe coronarichtlijnen voor familie van bewoners woonzorgcentrum in Ten Hove

Samen met de familieleden van onze bewoners, zoeken we naar geschikte manieren om bewoners en familie/vrienden met elkaar in contact te brengen. Vanaf maandag 23 maart zetten we alle post en cadeautjes voor onze bewoners drie dagen in 'quarantaine'. Daarnaast behoort ook contact via Skype en Whatsapp tot de mogelijkheden. Het woonzorgcentrum neemt hiervoor het initiatief.

Lees verder

Alle vacatureselecties voor gemeentebestuur uitgesteld voor coronavirus

Uit voorzorg voor het coronavirus zetten we alle vacatureselecties voor het gemeentebestuur on-hold. De data voor het indienen van jouw kandidatuur in de vacatureberichten blijven gelden. Dit wil zeggen dat er nu geen mondelinge en schriftelijke selecties worden afgenomen. Ook de psychotechnische proeven stellen we uit naar een latere datum.

Lees verder

Werken spoorwegovergang Statiestraat uitgesteld en Reuselseweg stopgezet

De vernieuwingswerken aan de spoorwegovergang in de Statiestraat en de spoorinfrastructuur tussen de Statiestraat en Ginderbuiten zijn uitgesteld. Ook de werken voor het aanbrengen van een volledig nieuw wegdek op de Reuselseweg tussen het kruispunt met Postel en de Nederlandse grens werden stilgelegd. In beide gevallen ligt de coronacrisis aan de basis. Van zodra de werken heropstarten, communiceren we dit via al onze kanalen.

Lees verder

Verbod grensoversteken van en naar Nederland geldt ook voor fietswegen

Afgelopen zaterdag werden alle grensoverwegen met Nederland gesloten voor niet-noodzakelijke verplaatsingen. De sluiting geldt in beide richtingen, zowel voor auto- als vrachtverkeer, maar ook voor fietsers en wandelaars. Onze gemeente zorgt voor waarschuwingsborden aan de grensoverwegen op veelgebruikte fietspaden.

Lees verder